#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

MÁRCIUSI LAKBERENDEZÉSI KUPONFÜZET

Elkészült a márciusi kuponfüzetem, ami hamarosan hírleveleseim postaládájában fog landolni. Még csillogóbb, villogóbb és tartalmasabb lett, mint az első szám, a februári. 13 szuper lakberendezési termékkel kapcsolatos kupont találtok majd benne, mind-mind szuper termékeket kínáló lakberendezési webáruházakból. Újdonság, hogy workshopokra is kedvezőbb áron tudtok regisztrálni a füzet kuponjaival (pl. most kárpitozás alapjai workshopra). Magazinos tartalmak is kerültek bele, videók is, és azt tervezem, hogy ez a vonal még erősödni fog, egyedi válogatások is meg fognak jelenni benne. 


A márciusi kuponfüzet kuponok nélküli verziójába bele is leshettek, remélem felcsigázza kíváncsiságotokat! ;) Lapozz bele!

Észrevettétek, hogy új felületre is került a lapozható magazin? A Flip PDF Pro verzióját használtam, nagyon egyszerű volt kezelni, rengeteg extra megjelenési lehetőség is van benne, (fényjátékok, villogó kattintható linkek, videók, stb.)   a következő lapszámban már beletervezzük a belső slideshowt is, mert az is opció.Együttműködő partnereim kizárólag az inspiraciok.hu hírlevelesei számára ajánlották fel a kedvezményeket a kuponfüzetbe. Partnereim:  Alkonylámpa.hu, Classhome.hu, Butlers.hu, Dekor és Menta Shop, Exoticwood.hu, Éva Magazin előfizetés, Hrotkophoto.com, Intericad.hu, Kosárbolt.huMamas and Papas, Marrakesh Cementlapok, Mobilan.hu, Vintagebazaar.hu

 

 

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig