ÚJ SZELEK A LAKÁSKULTÚRÁBAN MAGYARORSZÁGON | KIKA DECO ÚJDONSÁGOK

Ha nagyobb piaci szereplő változik, izgalmasabb és trendkövetőbb lesz egy üzletágon belül, az mindig jó hír. Hiszen ez azt jelenti, hogy a környezete, a vásárlói megértek a változásra, és nyitottak arra, hogy befogadják az újdonságokat. Fantasztikus érzés ezt a változást látni, és azt gondolni, hogy ebben nekem is van némi szerepem. ÉS EZT MINDENKI, aki régebb óta követi a blogomat, magára veheti nyugodtan! Ti annyira szuper olvasók vagytok ugyanis, hogy nem csak elolvastátok, hanem meg is fogadtátok amiket és amikről írok, immár majdnem 5 éve, így ez a változás elsősorban Nektek köszönhető, legyetek büszkék magatokra! (Én meg Rátok! 🙂  Mik is történtek, ami miatt írom ezt a bejegyzést?

lakáskultúra trendek

A Kika Deco útjára indított több egyedülálló rendezvénysorozatot, aminek célja nem csak a vásárlói igények kiszolgálása, hanem egyféle útmutatás, illetve ha szabad így fogalmaznom, az élvezetek egymásra halmozása, női vásárlóik előtérbe helyezésével. Hiszen a nemrégiben megrendezett

 Kika Deco Ladies Day, amikor a Kika Deco üzletében nem csak akciók fogadtak minket, a dekorálás szerelmeseit, hanem lakberendezési tanácsadás, smink-, haj- és életmódtippek, és egy fantasztikus nyereményjáték, aminek a nyertese egy kényeztető wellness hétvégét nyert… mi ez ha nem dőzsölés a jóban?

lakáskultúra trendek
Kika Deco Ladies Day

Ezután megrendezték a II. Kika Deco Workshopot, aminek a célja az volt, hogy a különböző platformokon megjelenő lakberendezésről író/áradozó újságírók, médiaszemélyiségek és bloggerek megtalálják a közös nyelvet, és a közös útjukat, amivel egymás munkáját segíthetik, és ezzel egy példát mutassanak a világnak. B. Tier Noémi előadása felfedte a közös pontokat és a különbségeket is, utána pedig a kerekasztal beszélgetés során, aminek témavezetője voltam, Orosz Barbarával, Széles Kirával (Lakáskultúra), Pécsi Balázzsal (Polgári Otthon) ezt a témát kibontva, körbejárva lett az a fantasztikus érzésünk keletkezett, hogy mi egy követ fújunk, és egymás munkáját segíthetjük. Szinte szürrealisztikus is, hogy egy blogger, és egy újságíró összefogjon, és kézenfogva inspirálják olvasóikat egy szebb környezet megálmodására és megvalósítására. Én nagyon hálás voltam ezért az élményért a Kika Deconak, és örülök, hogy van olyan üzleti szféra ma Magyarországon, ahol ez megvalósulhat, (na és persze a legjobb benne, hogy pont ebben a szférában vagyok én is 😉

lakáskultúra trendek

Mi mással zárhatnám soraimat, mint azzal, hogy nézzétek meg a Kika Deco legújabb nyári kollekcióját, és ha legközelebb is lesz ilyen esemény, gyertek el rá, mert kreatív és örömteli kikapcsolódásra számíthattok!

lakáskultúra trendek
Kika Deco tavasz

lakáskultúra trendek

lakáskultúra trendek

lakáskultúra trendek

Leave a Reply