#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

5. Blogszülinap | 5 éves az inspiraciok.hu

Hogy már 5 éves vagyok? Igen, ez nekem is nagyon fura, hihetetlenül repül az idő... de milyen jó, hogy ünnepelhetem a blogszülinapom, nagyon szerencsésnek érzem magam. Sok-sok munka, energia és küzdelem van ebben az 5 évben, de imádom, hogy ezt csinálhatom és inspirálhatlak Titeket egy szebb környezet kialakítására, mutathatok trükköket, adhatok tippeket, hogyan lehet otthonos az otthonotok. Nem tagadom, ez az évek alatt a szenvedélyemmé vált, hogy jó hatással lehetek Rátok! Arra gondoltam, egy kicsit többet is elárulok magamról, a szülinapom kapcsán, hogy jobban megismerhessetek! Íme 5x5 dolog rólam :)

inspirációk lakberendezéshez Csorba Anita
fotó: Hrotkó Bálint -Fényművek1. 2009-ben diplomáztam a Műegyetem építészmérnöki karán.

2. 2004 óta dolgozom lakberendezőként, eleinte rengeteg kiadásra kerülő ingatlant rendeztem be, és a blogom beindítása után tértem át a személyre szabott tértervezésre.

3. Blogomat napra pontosan 5 évvel ezelőtt kezdtem el írni, 2010. április 17-én, először azt gondoltam, csak a saját magam szórakoztatására... ám ez nem így alakult, hanem sorsfordító hatással lett rám :)

inspirációk lakberendezéshez Csorba Anita

4. Mára már havonta több, mint 150.000 oldalletöltésem van, ami borzasztóan motivál az egyre jobb, és jobb inspiráló anyagok elkészítésére, publikálására.

5. Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy a videózás életem szenvedélyes része lesz, mindig kerültem a kamerát, még a családi videókban sem szerettem szerepelni. Tavaly, a Tchibo keresett meg, hogy szerepeljek videóikban és népszerűsítsem lakberendezési termékeiket, így kezdődött a nagy szerelem...

6.Szintén tavaly 1 év alatt megszabadultam 25 kiló súlyfeleslegtől, ez egy nehéz út volt, de nagyon boldog voltam, hogy sikerült, és hosszas rágódás után megosztottam Veletek is. Az egyik legnépszerűbb cikkem lett, boldog vagyok, hogy írtam róla, és talán ebben is segíthettem valakinek.

 7.Visszatérve a videózásra, amikor befejeződött a Tchibo kampánya, azt vettem észre, hogy minden porcikám kívánja a folytatást, imádom a forgatásokat. Megmondom őszintén, én voltam a legjobban meglepődve ezen!

8.Elhatároztam, hogy belevágok! Saját gyártásban készítek inspiráló kreatív videókat, adok lakberendezési tippeket. Úgy érzem, így még jobban meg tudom mutatni, hogy a kreatív alkotás nem egyenlő a bonyolultsággal, és milyen mély öröm forrása lehet. Amióta elindult a youtube csatornám, telis-tele vagyok ötletekkel, rengeteg minden van a fejemben, amit szeretnék megmutatni Nektek.

9.Persze azt is hozzá kell tennem, hogy ez egy rögös út, örülök, hogy sikerült elindulnom rajta, és rengeteg elszántságot és időt igényel ez a sok forgatás.Nagyon szeretném sokáig csinálni, remélem sikerülni fog!

10. Szerencsére hamar találtam egy támogató és lelkes partner, a Kika Magyarország személyében, aki valóra váltotta az álmomat: a lakberendezésről nem csak beszélhetek, hanem meg is mutathatom, hogyan csinálhatod meg Te is. Az 1 napos kihívásos videóim, amikor a Kika Budaörsi áruházában berendezek egy "szobát", az szerintem szuper látványos és remélem inspiráló is.

11. Az első 1 napos kihívásos videóm 2015. február 26-án jelent meg a youtube csatornámon, azóta 13.000-ren nézték meg, köszönöm!!!12.Néha, egy-egy pillanatra elcsodálkozom, hogy milyen fordulatot vett az életem 37 évesen... amikor olvastam nemrég Bud Spencer életrajzi könyvét, akkor megörültem és motiváltnak éreztem magam... tudtátok, hogy Carlo Pedersoli (vagyis Bud Spencer) 38 évesen kezdett el filmezni? ;)

13.Imádom készíteni az 1 perces trükköket is, és az összes kreatív csináld magad dekorációs videóimat, a Cipősdoboz videó jelenleg a legkedveltebb!14. Még 'csak' 23 videó készült el, de máris van egy szlogenem, amit nagyon szeretek, és minden videóm végén elhangzik: Szép kreatív napot!

15. Ismeritek a Ted videókat? Nagyon szeretem őket, hihetetlen inspirálóak, rengeteg témában!

16. Tavaly elmentem az Isaloni Milánói lakberendezési kiállításra, idén pedig eljutottam a berlini The Hive nemzetközi blogkonferenciára, ahol rengeteg élménnyel gazdagodtam, és elkészítettem életem első vlog videóját.

inspirációk lakberendezéshez Csorba Anita


 17. Állandóan járnak a gondolataim, nincs üresjáratom, pár hónappal ezelőttig azt hittem ez normális. De felvilágosítottak, hogy nem! :) Nem baj, azért élvezem!

18.Az álmom, hogy jó hatással legyek olvasóim, és most már mondhatom, hogy nézőim életére is. Szeretném, hogy mindenki kezdje el környezetét szépítgetni, kapjon rá ennek az ízére, és a kreatív élet varázsereje is érintse meg. Annyival jobb kreatívan élni!

19. Az elmúlt 2 és fél hónap alatt 160.000 videós megtekintésem volt, az első lépést ezzel megtettem álmom felé.

20. Szeretitek az ombre falat? Tudjátok mi az? Nekem nagy kedvencem lett, és ebben a videómban azt is megmutattam, hogyan készíthetitek el!21. Imádom a napfényt! Már alig várom, hogy nyár legyen!

22. A legjobban a Balaton parton szeretek lenni nyáron, minél nagyobb a hőség, annál jobban érzem magam.

23. 20 éves korom óta vegetáriánus vagyok. Akkoriban hivatásosan festettem (festő szakot végeztem az Óbudai Művészeti Iskolában), és fő múzsáim az állatok voltak... Elsősorban háziállatok. Na már most, nem hetem meg a múzsáimat, miután megfestettem őket, igaz?

24. A kávémat frissen facsart narancslével iszom több, mint 1 éve, isteni! Próbáljátok ki Ti is!

25. Imádom a csokoládét, szenvedélyesen... Ezért is rendeztem az 5. szülinapom alkalmából csokibulit, ami barátnőm, Hajni a Magnóliák Műhelye szervezett meg nekem, és fantasztikusan jól éreztem magam, köszönöm! (A csokiworkshopot a Bolka Bon-bon tartotta)


Őszintén remélem, hogy folytathatom utamat, és sokáig inspirálhatlak még Titeket! Ha segíteni szeretnétek nekem, kommenteljetek mindig, hogy mi, hogy tetszett, mit mutassak meg legközelebb, és küldjetek fotókat, ha elkészítettetek valamit. Instagramon #azeninspiraciom hashtaggel jelöljétek, vagy facebook oldalamra töltsétek fel. Engem ezek töltenek fel, és adnak erőt és motivációt a folytatásra! Köszönöm, hogy itt vagytok, kívánok Nektek 

SZÉP KREATÍV NAPOT!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig