Berlini blogkonferencia vlog beszámoló | a F&B festék támogatásával

Hétvégén eljutottam Berlinbe, a The Hive európai blogkonfernciára. Panyi Zsuzsival és Forgách Rékával együtt, hárman voltunk Magyarországról. Életemben nem voltam semmilyen konferencián, úgyhogy nagyon izgultam, és kíváncsi voltam milyen ismeretekkel térek haza. Nem csalódtam, a sok-sok előadás igazán hasznos volt, találkozhattam és cseveghettem lelkes bloggerekkkel a világ minden tájáról. Az utazásomat (és a konferenciát is) a Farrow&Ball festék támogatta, amiért nagyon hálás vagyok nekik.

3 dolgot emelnék ki, a mi a legjobb ebben az utazásban, mielőtt megnézitek életem első vlog-ját!

1, A bloggerek egy nyelvet beszélnek: hiába voltunk bármelyik országból, mindenki ugyanolyan szenvedéllyel írta a blogját, ugyanolyan örömökkel és problémákkal találkoznak nap,mint nap, nincs különbség. Annyira jó elbeszélgettünk, és olyan jó volt érezni a hasonlóságot.

2, Dietlind Wolf, a világ egyik legkülönlegesebb foodstylistja beavatott munkamódszerébe, őszintén és inspirálóan megmutatta hogyan dolgozik, tervez és fotóz. Fantasztikus adománynak éreztem, hogy ezekbe a kulisszatitkokba beleláthatok.

3, A My Scandinavian Home bloggere is előadott, leginkább ebben az fogott meg, hogy mennyire őszinte mert lenni, ami olyan jó, hogy jelen van ebben a blogvilágban sokkal inkább, mint az üzleti élet bármely másik területén.

Instagram oldalamra több képet is feltöltöttem, nézzétek meg!

Leave a Reply