#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

PaintCoctail - bemutatkozik a legújabb kreatív szabadidős program, Nyereményjátékkal!

*****Sorsoltunk, a nyertes Kámán Atti, és Vámosi Kamilla!******

Mert festeni mindenki tud! Ez a mottója a márciusban útjára indult új kikapcsolódást biztosító lehetőségnek, lehetőséget és keretet ad arra ez a szórakozás, hogy mindenkiből kitörjön a kreativitás. Nagyon jó lehetőségnek tartom én is arra, hogy akár a bátortalanok és azok is, akik azt gondolják magukról, hogy nem annyira tehetséges rajzolók, festeni pedig pláne  bátortalanok. és gátolva vannak saját kétségeik által, azok egy profi animátor segítségével kibontakoztathatják kreatív energiájukat, és megtapasztalhatják a kreatív alkotás örömét. Mert alkotni tényleg nagyon jó, és boldoggá tesz, energiával tölt fel.

Jó hírem van! 2 szerencsés olvasóm most ingyen kipróbálhatja ezt a különleges szórakozási lehetőséget, párjukkal együtt! Játsszatok nyereményjátékomon és nyerjétek meg a 2 db párosbelépő egyikét a PAINTCOCTAIL eseményére!
A PaintCocktail az alkotás mellett igazi társasági kikapcsolódást jelent: barátainkkal, finom italok mellett tölthetjük el az estét. „Az alkotás igazán hatékony rekreáció, kitűnő kikapcsolódás egy fárasztó munkanap után. A művészet és a kreativitás felszabadító élmény. Mindezt pedig koccintva, beszélgetve átélni - az alkotás eredendően magányos folyamatát társaságivá tenni, a festészetet kiszakítani a galériák és műtermek világából - ez semmihez sem hasonlítható élmény” - mondja Kupa Júlia, a PaintCocktail projektvezetője.

Ha szeretnétek részt venni a nyereményjátékban, és nyerni egy páros belépőt a 2015. április 13-i PaintCoctail eseményre, akkor ne habozz, és

-Lájkold a PaintCoctail facebook oldalát ide kattintva (egyébként itt még több infót és élményfotókat találsz a lezajlott eseményekről)
-és írj egy kommentet ez alá a Facebook képem alá, hogy kit vinnél magaddal!


A kétórás, csoportos program során a résztvevők egy profi irányításával, ecsetvonásról ecsetvonásra készíthetnek el egy megadott festményt. A PaintCocktail minden szükséges eszközt biztosít, a vendégeknek mindössze a fantáziájukat kell magukkal hozniuk. Az este végén mindenki egy igazán különleges festménnyel távozhat, ami nemcsak az otthonunk egyedi dísze lehet, de saját készítésű ajándéknak is tökéletes.

A játék 2015. április 9-én, 12.00 órakor zárul, siess, le ne maradj róla!

*A játékot a Paintcoctail.com szervezte.

SHARE:

1 megjegyzés

Blogger Template by pipdig