#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Szülinapi nyereményjáték!!!

***Sorsoltam, szülinapi csokizni jöhettek velem Laczai Glória, Lombos-Gémes Tímea, Hazafi Krisztina, Müller Petra, Kálóczi Barbara! Holnap 17.30kor szeretettel várlak Titeket!***

Hamarosan (egészen pontosan most pénteken) 5 éves lesz a blogom, és ezt arra gondoltam, mivel imádom a csokit, meg Titeket is, és szeretném kifejezni hálámat a sok-sok kedves kommentetekért, figyelmetekért, és kitartó támogatásotokért, egy közös fergeteges csokizással ünnepelném meg! Ezt egészen pontosan azt jelenti, hogy készítünk együtt csoki bonbonokat, kisorsolok 5 szerencsés és kedves olvasómat, aki eljöhet párjával, vagy barátnőjével, vagy gyermekével! Hogy tetszik az ötlet? Ha igen, akkor feltétlen jelentkezzetek, úgy szeretnék találkozni és együtt ünnepelni Veletek!

Olvass tovább a pontos részletekért!
Inspiráció blog szülinapi program

Ha SZÜLINAP, akkor édesség. Erre a jó kis közös ünneplésre egy olyan programot találtunk ki,
ami ötvözi a kézműves ( DIY ) szemléletet és egy érdekes tudást is ad a résztvevők számára. 

Mi is lesz 2015. április 17-én, pénteken a program? 

Kezdés:  17.30 órakor.
Helyszín: Salt’n Pepper Főzőiskola pontos elérhetőséget itt találsz: http://saltnpepper.hu/kezdolap .

A program szervezője: Magnóliák Műhelye Kft. – erről a kreatív csapatról többet itt találsz:
www.magnoliak.hu

Szülinapi program moderátora: Háfra Katalin / Bolka bonbon – róla és a kis manufaktúrájáról többet itt találsz: http://www.bolka.hu/

Ahogyan mi képzeljük az estét:
Egy kis köszöntés és ismerkedés – sok beszélgetéssel.
Közös Csokizás során megismerkedünk a csoki világával, temperálunk, ami egy varázslatos tevékenység lesz megnézzük milyen is a JÓ csokoládé.
 Utána elkészítünk kétféle különleges tölteléket közösen és meggyúrjuk a kis GÖMB Bonbonokat.
Továbbiakban kétféle ízben vágott bonbonokat fogunk mártogatni és díszíteni.
A program legvégén összeállításra kerül a kis finomságokból az ajándék desszertes dobozkájuk a résztvevőknek, ami kb. 12 darab fantasztikus SAJÁT készítésű bonbonból fog állni.

Természetesen az alkotás során is folyamatosan kóstolunk és dumcsizunk, hogy az este valóban maradandó élményt nyújtson mindenki számára.    

A Magnóliák Műhelye szervezésében még további BONBON készítő programot itt találsz: Jelentkezz a játékra, és szurkolok Neked, hogy Tied legyen az 5 páros belépő egyike!

A jelentkezéshez mindössze annyit kell tenned, hogy írsz itt a facebookon ez alá a nyeremányjátékos kép alá, hogy szeretnél jönni, és hogy kit hoznál magaddal! lÁJKOLD is a képet, ha tetszik az ötletem! :) Ha nem vagy fent a facebookon, akkor írhatsz nekem emailt is, azzal is  részt veszel, inspiraciok.hu@gmail.com emailcímre írj, szülinapi játék címmel.

Nagyon hálás vagyok nektek, hogy olvastok, követtek, kommenteltek, és hogy 5 éves lehet a blogom, ez nagyon nagy részben Nektek is köszönhető!!!! Szuperek vagytok! Jelentkezzetek!
 
SHARE:

5 megjegyzés

 1. Feltételezem, hogy ez nem paleosnak való program... :( :) A szülinaphoz gratulálok! :) Niki

  VálaszTörlés
 2. Boldog Blogszülinapot! Mikor lesz a sorsolás? :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Süni! Kitettem az eredményt.

  VálaszTörlés
 4. Kedves Anita!
  Az alábbi üzenetet küldtem neked a Facebook-on kora reggel, most látom, hogy nem olvastad még, ezért elküldöm itt is, mert semmiképp sem szeretnék Neked kellemetlenséget okozni! Remélem, időben tudsz még értesülni és valaki ki tudja hasznàlni helyettem a lehetőséget! Köszönöm: H. Kriszta

  Kedves Anita!
  Ne haragudj, hogy most szólok, a szívem szakad meg, de nem tudok menni este a csokibulira. Ma reggel soron kívüli feladatot kaptunk a munkahelyemen és nem tudok felutazni Budapestre.
  Remélem, még időben szólok és át tudom adni valaki másnak a helyem.
  Mégegyszer elnézést kérek és köszönöm szépen a lehetőséget.
  Hazafi Kriszta

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig