#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

10+1 jókedvet adó kreatív ötlet, ami tökéltes elfoglaltság esős napokra!

Ilyen borongós időben, mint a mai, fel kell dobjuk hangulatunkat, ugye? Válogatásomban 10+1 egyszerűen megvalósítható kreatív projektet mutatok, amiktől garantáltan jobb kedvre derülsz. Tegyél próbát!

kreatív ötlet esős napokra


1. Készíts ehető sünit! Ebben a videómban megmutatom az alaplépéseket, utána már csak a szemet és az orrát kell ráillesztened, hogy ilyen cuki legyen.


kreatív ötlet esős napokra

2. A csoki, mindenki tudja egy tökéletes örömforrás, amit pont ilyen esős napokon kell bevetni. Megmutatom, hogyan készítheted el a világ legfinomabb csokibonbonját, ebben egy bonbonszakértő segít nekem. Fehércsokikrémes töltelék, roppanos étcsokibundában... hmmm. Itt találod a tökéletes csokibonbon receptet!

3. Leszállok a csokitémáról, hogy azt is megmutassam, hogyan lehet kalóriamentesen feldobódni. Készítsétek el ezt az édes varrásnélküli fagyipárnát, vagy bagolypárnát kedvetek szerint! Fagyipárna videót itt, a bagolypárna videót pedig ide klikkelve éritek el.

4. A szivárvány is jótékony hatással van kedélyállapotunkra, 3 dimenzióban, pedig még inkább. Derítsd ki mit jelent ez!

5. Most még gumós virághagymákat, vagy kis palántákat is pont lehet ültetni, és ha mindent egy különleges ültetőformába teszed, a mosoly napokig nem marad el... Nézd meg az inspirációt!

6. Ha ültetni van kedved, és csak csúnya kaspód van, akkor ezzel a kreatív ötlettel dobd fel!

7. A lufifújás is vidám elfoglaltság, hát még ha fagyigombóc lesz belőle. Készítsétek el ezt a fagyifüzért egy gyerekpartira!

kreatív ötlet esős napokra

8. Betűkészlet babból!

9.  Wcpapír guriga nyomda! Készíthetsz vele párnahuzatot, asztalterítőt, csomagolópapírt... Nagyon jól néz ki, és elronthatatlan!

10. Egy ilyen nap remek lehetőség valaminek a rendszerezésére. Például az ékszereidnek készítesz egy tartót? Itt találsz 10+1 szuper kreatív ötletet rá, vagy én is készítettem egyet, ráadásul videón mutatom meg hogyan csinálhatsz Te is hasonlót!


És a plusz 1!
Készíts cipősdobozból faliképet, megvan 1 óra alatt, és nagyon nagy öröm saját alkotással dekorálni.


Melyiket fogod megcsinálni?
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig