10.000 feliratkozó a Youtube csatornámon | Inspirálóak vagytok, KÖSZÖNÖM

Amikor fél évvel ezelőtt nekivágtam és elindítottam Youtube csatornámat… még álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ünnepelhetek! Lelkesen szerveztem, terveztem és indultam el az úton, ámde tele kétségekkel és félelmekkel, hogy vajon tetszeni fog-e Nektek, kedves olvasóim, mozgóképben is, amit csinálok: így vágtam neki. Az elejétől kezdve az hajtott, hogy imádom csinálni, odavagyok a kreatív dolgokért, szeretek tanácsot adni, és szeretném minél több embernek átadni ezt az érzést. Magamban reménykedtem, hogy szeretni fogjátok Ti is lelkesedésemet, és a kreatív videóimat. Eszméletlenül inspirálóak vagytok, legalább 50%-ot adtok hozzászólásaitokkal, lájkjaitokkal és feliratkozásaitokkal a videós csatronámhoz, nekem csak fel kell ülni erre a bátorító vonatra, és adni magamat, ezért elmondhatatlanul hálás vagyok Nektek. Boldog vagyok, hogy hirdethetem a kreatív élet szépségét, köszönöm, hogy néztek!

Egy kis játék is van (persze, hogy van! :)), azok között, akik kommentelnek ez a alá a kép alá, vagy ide a blogomba, hogy melyik az eddigi 40 videómból a kedvencük, egy kis meglepetést sorsolok ki a jövő héten! Szép kreatív napot!

Ha még nem vagy tag a youtube csatornámon, itt tudsz feliratkozni, és ÜDV a KLUBBAN!

Köszönöm ezúton a Kika Magyarországnak is a támogatását, nagyon hálás vagyok, hogy becsatlakoztak kreatív projektjeimbe és az együttműködésükkel sokkal szemléletesebben be tudom mutatni a lakberendezési fortélyokat is!

1 Comment

  1. no.rway
    június 13, 2015 / 5:22 de.

    Kedves Anita!Az én kedvenc videóm a citromkarikás. Egyébként pedig azt szeretem legjobban, hogy nagyon kedves vagy a videóidban (is). Tovább a 20 000-ig!

Leave a Reply