#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Elképesztő ház a jövőből | Elhiszed, hogy 360° -os fordulatra is képes?

Mostanában sokat gondolkodom azon, vajon milyen lesz a jövő otthona, olyan 50 év múlva? Nem is olyan könnyű kérdés, mint amilyennek elsőre tűnik... Amiben biztos vagyok, hogy sokkal energiatudatosabb építkezések lesznek, nem csak az épületek szerkezete szempontjából lesz környezetbarátabb, hanem a későbbi fenntarthatóságot tekintve is. Azt is gondolom, hogy több technikai kütyü bekapcsolódik az irányításba, jóval nagyobb szerepet fognak kapni az 'okosházas' rendszerek. Ami a belső dizájnt illeti, ebben vagyok a legbizonytalanabb. Nem hiszem, hogy nagyon minimál lesz, inkább valahogy úgy képzelem el, hogy sokkal jobban, könnyebben tudjuk majd változtatni. Akár virtuális képcserékkel, színátváltoztatásokkal.

A most bemutatásra kerülő különleges családi ház megnézésekeor is hasonló gondolatok jutottak eszembe. Meg az, hogy feltétlen meg kell osszam Veletek is ezt a csodát. Kívül belül különleges, elképesztő kisugárzása van, pedig én tényleg egyáltalán nem is szeretem az organikus házakat. Mondjuk az építészmérnöki egyetemre készített diplomamunkám pont egy félgömbbe terveztem, lehet  ez az egy forma kivétel ;)  Szerintetek is fantasztikus? Ti milyennek képzelitek el a jövő otthonát? Nagyon kíváncsi lennék a gondolataitokra!

szép házak a jövő otthona
A jövő otthona

Nézzetek be a belsejébe, meghökkentően hatalmas...szép házak a jövő otthona

szép házak a jövő otthona

szép házak a jövő otthona

szép házak a jövő otthona

szép házak a jövő otthona

szép házak a jövő otthona
Videót is találtam róla:


Forrás

 A szép otthonok sorozat további részei:

-Minden idők legkedveltebb kislakása a blogon!-nem érdemes kihagyni :)
-Álmodozás egy görög szigeten 2.
- Egy különleges barlang villa Svájcból
 -Kis lakás berendezése: Így is lehet 21 négyzetméteren!
 -Ilyen egy színkavalkádos brazil otthon!

SHARE:

2 megjegyzés

  1. Kedves Anita!
    Nagy sikere volt a szalvétahajtogatós ötletednek egy pedagógusnapi vacsorán.
    Köszönöm! egy olvasó

    VálaszTörlés
  2. Nagyon érdekes ez a jövőbeli ház! Szívesen laknék majd benne. :) Ha már a tágas, nyitott tereknél tartunk, itt van egy másik csodaház! :) Ugye milyen fantasztikus? http://lakberinfo.hu/otthonok/hazak-lakasok/2015-06-25-nagy-nyitott-terek-es-letisztult-elegans-lakberendezes-ausztraliabol/ Üdv.: Flóra

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig