#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Konyha ötletek | 10+1 vagány konyhai hátfal, amitől különleges lesz a konyhád

A konyhai hátfal a második legfontosabb megjelenést befolyásoló tényező. Gondoltátok? A konyhánk kinézetét, megjelenését elsősorban a konyhabútor frontjai határozzák meg, utána jön a konyhai hátfal, aztán pedig a munkapult, padlóburkolat, és így tovább. Ezért legyen bármilyen modern és stílusos a konyhabútorunk, könnyen hazavághatjuk az extra megjelenést egy béna csempehátfallal. Fordítva is igaz, ha egyszerűbb konyhabútorunk van, egy ötletes vagy különleges konyhai hátfallal szinte kicserélhetjük  a megjelenését, és teljesen megújíthatjuk vele. Mai összeállításomban 10+1 olyan konyhai hátfalmegoldást mutatok, amit szerintem nagyon fog tetszeni!

Készítettem egy videót is arról, hogy milyen módszerekkel tudod feldobni egyhangú, vagy megunt konyhádat, ha nem tudsz, vagy akarsz komplett konyhabútort cserélni, ide kattintva megnézheted.

(Ha tetszett a videó, itt tudsz feliratkozni youtube csatornámra, a feliratkozottaknak folyamatosan vannak különleges nyereményjátékok.)

konyhai ötletek konyha hátfal1. A tükör hátfal igazán különlegessé varázsolja az egyszínű fehér konyhát, megduplázza a fényt, és a teret is növeli. Azt kell tudnod ha ezt a megoldást választod, hogy ezt gyakrabban kell takarítani, illetve természetesen a rendetlenséget is duplázza... :)

konyhai ötletek konyha hátfal
konyhai ötletek konyha hátfal

konyhai ötletek konyha hátfal

2. Természetes kő hátfal gyönyörűen mutat, és nagyon otthonossá teszi a konyhát. Vigyázz arra, hogy nem a mediterrán kőszeleteket válaszd, mert annak már lejárt az ideje, illetve tudnod kell azt is, hogy mindenképpen impregnálnod kell a felrakás után, hogy később könnyen takaríthasd.


konyhai ötletek konyha hátfal

3.  Rétegelt lemezt a komplett falra is tehetsz, így fog kinézni, engem meggyőzött!

konyhai ötletek konyha hátfal

4. Fotótapétát is felrakathatsz, ha nincs szükséged felső szekrényre, akkor a teljes falra rakasd, nagyon extra megjelenése van. Ha papírtapétán kerül fel, kötelező a falfény használata a felületvédelem miatt.

konyhai ötletek konyha hátfal

 5, Kisebb méretű csempe is jó választás lehet, ha a színe kiemeli a konyhabútorodat. Nem kell feltétlen elvetned a csempézést, csak találd meg a különleges  és konyhabútorodhoz passzoló megoldást.

konyhai ötletek konyha hátfal

6. Bontott tégla hatású falburkolat is pompás választás egy nagyobb térben, itt is használj valamilyen felületvédelmet.

konyhai ötletek konyha hátfal

7. A színesüveg hátfal már nem újdonság, aki biztosra szeretne menni, ilyet válasszon. Vigyázat, takarítani ezt is többet kell, mint általában a hátlapokat!

konyhai ötletek konyha hátfal

8. Egy hófehér konyhában mennyire jól mutat ez a nagy szelet fa!

konyhai ötletek konyha hátfal


9. Krétatáblafal még mindig menő, egy unalmas konyhát egyből trendivé varázsol. Mivel itt nem tudsz felületvédelmet biztosítani, hiszen akkor nem lesz írható a táblád, ezért számítani kell arra, hogy évente át kell festeni. Alternatív tipp albérletben lakóknak, ugyanezt a krétatábla hatást érhetitek el, krétatábla falmatricával, ami tekercsben kapható, és szükség esetén könnyen eltávolítható.

konyhai ötletek konyha hátfal

10, Használhatod a munkalap anyagát is felfuttatva a falra, ilyenkor felmerül az a kérdés, hogyan oldjuk meg az anyagvastagság eltakarását. Íme egy szép megoldás erre a problémára!

konyhai ötletek konyha hátfal konyhai ötletek konyha hátfal

Plusz egy: Dekoráld a hátfalad borosüvegekkel!

konyhai ötletek konyha hátfal

Ha tetszett a cikk, itt tudsz feliratkozni heti hírlevelemre!

Ha azt hiszed, hogy mindent láttál konyhai hátfal témában, akkor tévedsz! Még érdekelnek extra megoldások? Nézd meg ezt a cikkemet! 

képek forrása 1, 2, 3

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig