Újra! Ingyenes lakberendezési tanácsadás

Mára egy nagyon jó hírem van számotokra! Újra lehetőségetek van személyesen konzultálni velem, ha bármilyen lakberendezési problémátok van, amivel nem tudtok zöldágra vergődni. Most hétvégén ugyanis a Kika áruházakban fantasztikus rendezvénysorozat lesz, a Lady Day, aminek keretében számos kényeztető programot és előadást kínálnak az áruházakban, szerte az országban.
Ennek a a programsorozatnak a részeként én is tartok egy előadást szombaton 15.30-kor a soroksári úti Kika áruházban, és előtte pedig, ingyenes lakberendezési tanácsadásban részesülhet, aki elakadt valamiben otthona berendezésénél. Figyelem, erre a tanácsadásra korlátozottak a helyek, regisztrálni kell, így kérlek jelentkezz mielőbb, de csak akkor, ha biztosan el is tudsz jönni. 
Nagyon örülnék, ha segíthetnélek személyesen otthonod még szebbé varázsolásában. email: anita (kukac) inspirithome.hu Ide várom az időpontfoglalásotokat, ingyenes tanácsadás címmel. Időpont: 2015. június 6. szombat, 13-15 óráig, helyszín: Soroksár, Kika áruház.

Nézzétek meg ide kattintva a programokat,  nagyon változatos szórakoztató előadások és izgalmas divatbemutatók, különleges termékek várnak rátok.

ingyenes lakberendezési tanácsadás

Share:

0 comments

LEGKEDVELTEBB