#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Újra! Ingyenes lakberendezési tanácsadás

Mára egy nagyon jó hírem van számotokra! Újra lehetőségetek van személyesen konzultálni velem, ha bármilyen lakberendezési problémátok van, amivel nem tudtok zöldágra vergődni. Most hétvégén ugyanis a Kika áruházakban fantasztikus rendezvénysorozat lesz, a Lady Day, aminek keretében számos kényeztető programot és előadást kínálnak az áruházakban, szerte az országban.
Ennek a a programsorozatnak a részeként én is tartok egy előadást szombaton 15.30-kor a soroksári úti Kika áruházban, és előtte pedig, ingyenes lakberendezési tanácsadásban részesülhet, aki elakadt valamiben otthona berendezésénél. Figyelem, erre a tanácsadásra korlátozottak a helyek, regisztrálni kell, így kérlek jelentkezz mielőbb, de csak akkor, ha biztosan el is tudsz jönni. 
Nagyon örülnék, ha segíthetnélek személyesen otthonod még szebbé varázsolásában. email: anita (kukac) inspirithome.hu Ide várom az időpontfoglalásotokat, ingyenes tanácsadás címmel. Időpont: 2015. június 6. szombat, 13-15 óráig, helyszín: Soroksár, Kika áruház.

Nézzétek meg ide kattintva a programokat,  nagyon változatos szórakoztató előadások és izgalmas divatbemutatók, különleges termékek várnak rátok.

ingyenes lakberendezési tanácsadás

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig