#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

WPC teraszburkolat | Az új generáció

Nagyon kedvelt burkolóanyag a WPC, szerintem több okból kifolyólag. Az első, és legfontosabb, hogy megszólalásig hasonlít a fára, viszont nem kell felületkezelni olyan gyakran. Sőt, tulajdonképpen csak tiszttani kell, mást nem is lehet vele kezdeni. Soha nem lesz szükséged mázolásra, vagy festésre! Azért ez egy elég jelentős érv, emellett a fa-műanyagkompozit burkolóanyag mellett, legyünk őszinték. 

WPC TERASZBURKOLAT
A második, ami miatt sokan választják a WPC-t,WPC TERASZBURKOLAT

 hogy teljesen környezetbarát anyag. Értem ezalatt, hogy műanyagok újrahasznosításával és újrahasznosított farost anyag felhasználásával jön létre. A NewTechWood termékei garantáltan 95%-ban újrahasznosított anyagokból készül, és a cég ezzel a technológiával, szerintem igen érdekes, hogy 5.450.000 műanyagot hasznosít újra minden évben.

WPC TERASZBURKOLAT

A harmadik ok, amiért sokan ezzel burkolják teraszukat, hogy a lagújabb generációs WPC burkolatokra (így a NewTechWood-ra is) már 25 év garanciát adnak. Kültéren, fahatású, félig faalapú, környezetbarát burkolat, amire 25 év garancia van? Ez szeritnem összességében igen meggyőző.

WPC TERASZBURKOLAT

Az eddig Magyarországra sikerrel bevezetett, és széleskörűen forgalmazott teraszburkolatok, illetve homlokzatburkolatok, természetesen elérhetőek a 4. generációs WPC termékskáláján is, ami a korábbiaktól eltérően kiterjesztett garanciával bír.  Kiszélesített színskálájukból nehéz kiválasztani a kedvencünket, a felületképzésük egy kicsit olyan szálas, mintha éppen finom smirglivel csiszoltuk volna a fadeszkánkat, megszólalásig hasonlít a valódi fára.

WPC TERASZBURKOLAT

A legizgalmasabb termékük azonban, szerintem a vadiúj kerítés kollekció, ami elemes és szálas darabokat egyaránt tartalmaz.  Nézzétek csak!

WPC TERASZBURKOLAT

Ha elnyerte tetszésedet ez a 4. generációs WPC burkolat, keresd fel az Exotic Wood Kft. raktáráruházát (kizárólagos forgalmazók) , és nézd meg személyesen. Tapasztalt eladóik minden egyéb információt megadnak, válaszolnak kérdéseidre, hogy biztosan jól dönthess, a vásárlásod előtt.

WPC TERASZBURKOLAT
SHARE:

2 megjegyzés

  1. 25 év garancia? Hol? A honlapjukon csak 5 évet eítenek, ami kültéri burkolat esetében nem túl sok.

    VálaszTörlés
  2. A honlapjukon még csak a hagyományos van fent, az üzletben megnézheted a 4. generációs új terméket, arra van 25 év garancia.

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig