#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Balatoni forgatás | Beszámoló és kulisszatitkok és egy kacsás szelfi játék

Biztosan észrevettétek, hogy hétfőn nem jelent meg új bejegyzés a blogomon, mert egyébként minden munkanapon szeretek újabb és újabb inspirációkkal szolgálni Nektek :)

Szóval, ez azért volt, mert egy egész napos forgatásra mentünk le a Balatonra, Gabival, és Laurával. A Butlers felkérésére egy olyan videó sorozatot forgattunk, amiben bemutatjuk hogyan érdemes öltözködni ha fesztiválozni mentek, milyen frizurát viseljetek, ha divatosak szeretnétek lenni, illetve természetesen az én csatornámon pedig azt fogom megmutatni, hogy milyen kreatív és saját készítésű kiegészítőket (egyedi karkötő petpalackból és telefontok tetoválása) csináljatok, hogy teljes legyen az összhang.

butlers fesztivál játékÍme a pet palackból és maradék anyagból készített karkötő, amit majd látni fogtok hogyan készül a videómban...

butlers fesztivál játék

butlers fesztivál játék

A stégen is ücsörögtünk, iszogattunk, nagyon jól éreztük magunkat. Fürödni sajnos nem lehetett, mert nagyon hideg volt a víz, majd legközelebb!
Ha instagramon, vagy snapchaten követtek, akkor láthattátok az alábbi fotót, keressetek meg, ha fent vagytok, @csorbaanita  a felhasználónevem.

butlers fesztivál játék

Gabi ilyen fesztiválos frizurát készített nekem, mit szóltok hozzá?

butlers fesztivál játék

Laura pedig ezt az outfitet készítette.
Ruhák: HandM

fotó: Gubó Viki


Amikor pedig kis szünet volt...

butlers fesztivál játék

Álomszerű munkanap volt! Ha megjött a kedvetek fesztiválra menni, hamarosan megmutatom a videókat, illetve játszhattok a Butlers instagramján vásárlási utalványokért (ide kattintva találtok erről pontos infót) , ha szelfiztek valamelyik kacsákkal és megjelölitek #butlersfesztivál hashtaggel!

butlers fesztivál játék

Kalandra fel!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig