#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Instagram és Snapchat oldalam | @csorbaanita

Szeretem használni a telefonon az Instagramot, talán már tudjátok is, hogy megtaláltok ott is, aki még nem követ, pedig szeretne kicsit a kulisszák mögé látni, annak érdemes csatlakozni, rengeteg olyan fotót osztok meg, amit máshol nem, mind izgalmas kamera mögötti betekintéssel.

Ami vadiúj alkalmazás (legalább is nekem :), és nagyon beleszerettem, az a Snapchat. Ismeritek? Teljesen elvarázsolt ez az új közösségi oldal, annyira jópofa kis történtek állnak össze, ahogy egymás után feltölti az ember a rövid kis videóit, fotóit. A tegnapi Kikás forgatásról is készítettem oda beszámolót, egészen addig amíg le nem merült a telefonom :) Pedig a végén is történtek izgalmas dolgok velem, meglátogatott Móni, csináltunk egy izgalmas videós kihívást, megkóstolta a kreatív hűsítő nyári receptjeimet, amik a következő videómban fognak szerepelni, és hazafelé menet beszorultunk a liftbe is... :D De szerencsére hamar kimentettek.

Snapchaten és Instagramon is @csorbaanita felhasználónév alatt találtok, válogatok egy pár képet ízelítőül legfrissebb bejegyzéseimből.

Tegnap dinnyét is döftem :)

Készítettem kreatív gyümölcssalit is...

Anita Csorba (@csorbaanita) által közzétett fénykép,


Néha ilyen dolgok is megtörténnek velem... ;)


Anita Csorba (@csorbaanita) által közzétett fénykép,


Be szoktam mutatni még a videó megjelenése előtt, hogy min ügyködök, mint például ezt a citromvázás videót is:

 


Vagy éppen ezt a varrásmentes fagyipárnát (a videót itt éritek el, ha mág nem láttátok hogyan készül):

Ti használjátok, szeretitek őket?
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig