100 Szög + 5 gombolyag fonál + gipszkarton | Mi lesz belőle?

Egy különleges technikát mutatok meg mai videómban, engem mindig is vonzottak a fonálból különleges módon kirajzolt képek, feliratok. Nemrég a Rigips küldött néhány tábla gipszkarton, hogy készítsek belőle valamilyen különleges dekorációt, így kaptam az alkalmon, és végre kipróbálhattam ezt a szögelős, fonáltekerős dekoráció készítést. 

activ'air gipszkarton inspiraciok.hu

Az Activ’Air gipszkartonnak megvan az a jó tulajdonsága, hogy hosszú éveken keresztül megőrzi a levegőtisztító tulajdonságát, így ha erre a gipszkartonra készíted a dekorációd, két legyet ütsz egy csapásra. Persze ha ezt használod felújításkor, építkezéskor építőanyagnak használod, még nagyobb valószínűséggel megszabadulhatsz a FORMALDEHIDTŐL. (Ha azt gondoljátok, hogy ez hókuszpókusz, nincs igazatok, sajnos tényleg ez az anyag nagyon sok beltéri levegőben ott van, pedig jó lenne, ha nem lenne, mert az “előkelő” 117 fős társaság tagja is, mint legrákkeltőbb anyag.)

A végeredmény nekem nagyon tetszett, és megtiszteltetés számomra, hogy egy gyerek kórház falát fogja díszíteni, hamarosan beszámolok róla, hova került.

Nézzétek meg, hogyan készült és csináljatok Ti is egyet:

Ha tetszett a videó, iratkozz fel csatornámra!

Leave a Reply