Elárulom az otthonos nappali titkát | 1 nap alatt berendeztem a kikában

Imádom készíteni az egy napos kihívásos sorozatomat (itt találod az összes korábbi részt), amikor is a kika budaörsi áruházában berendezek egy nap alatt egy bemutatóteret a nappali osztályon úgy, hogy közben minden lakberendezési titkot elárulok a témában 😉

Megmutattam már hogyan rendezheted be álmaid hálóját, milyen egy trendi étkező, hogyan alakíthatsz ki egy hosszútávon használható szobát fiatal fiú és lány részére.

az otthonos nappali titka

Most egy nappalit rendeztem be, megmutatom mikre figyelj, ha szeretnéd, hogy igazán otthonos legyen ez a szobád. Először nézd meg a videóm, abból minden kiderül:

Ha tetszett videóm, ne felejtsd el jelezni nekem, és írd meg azt is, milyen nappali dekorációra vagy kíváncsi!

Videós csatornámra itt tudsz feliratkozni, ha szeretnél, és érdekelnek a következő részek.

Olvasd tovább a cikket, nézd meg a 3 alaprajztípust!

A 3 alapraztípust az Intericad 3D tervezőszoftverrel szerkesztettem. 

1. BESZÉLGETŐS

intericad nappali lakberendezése

2. GYEREK KÖZPONTÚ

intericad nappali lakberendezése

3. TV KÖZPONTÚ

intericad nappali lakberendezése

Ha kiderítetted melyik típus a nektek való, utána még két fontos dologra ha figyelsz, tökéletes lesz a nappalid elrendezése. Videómban megtalálod a választ!

MINDEN BERENDEZÉSI TÁRGYAT ÉS DEKORÁCIÓS KELLÉKET MEGTALÁLSZ A KIKÁBAN. 

Parketta:  http://expona.huFalburkolat: http://slatelitehungary.hu
Ultra-slim SONY tv: http://bit.ly/1JmbeCa

5 Comments

 1. Orsi
  augusztus 21, 2015 / 11:32 de.

  Köszi a videót! Hasznos lesz! :)Mivel mondtad, hogy lehet kérdezni, bátorkodnék egy témát felvetni. Nagyon tetszenek a nagy tágas üres falak, de mivel egy kis lakásban élünk négyen (két nagyfiú már külön él), mi anno a meglévő szekrénysorainkat a plafonig megnöveltettük egy asztalossal. Gyakorlatilag minden falon bútor van, még a kanapé felett is könyvespolc lóg. Amin az alvógaléria is ront, hiába van középen egy kb. 2,5×3 m nagy üres tér. Kisebb új bútort nem szeretnénk venni, mert ezeket is teljesen megtöltenek főleg a ruháink az ágyneműk és a könyveink. A szekrények főleg zártak és kék ajtajuk van. Hát, igen! 😀 Az újabb szekrények aztán már inkább tök fehérek lettek. És a férjem – bár jót akart – a múltkor hazaállított egy óriási kék, fürdőszobamintás szőnyeggel a közepére. Mivel lehet feldobni egy ilyen lakberendezési rémálmot? 🙂

 2. Névtelen
  augusztus 24, 2015 / 1:36 du.

  A tévé szekrénynek megtudhatom a fantázianevét? Nem találtam a Kika oldalán.Köszi

 3. Anita Csorba
  augusztus 26, 2015 / 11:21 de.

  Új termékük, akkor érkezett, amikor berendeztem a teret, lehet ezért nincs fent. Sajnos a nevét nem tudom, de ha 10-ig elmész a budaörsi kikába, akkor a nappali osztályon megtalálod ebben a nappaliban 🙂

 4. Névtelen
  október 20, 2015 / 1:16 du.

  Szia! Érdeklődnék, hogy adnál-e tanácsot egy elég kényes ügyben.. elég érdekes a nappalink elosztása, és tanácstalan vagyok, hogyan is rendezzem be.. nos??

 5. Névtelen
  június 19, 2016 / 8:59 de.

  Oké, hogy az elrendezés az igényeknek megfelelően van szabva, de mi van, ha valaki mindhárom dologra használja a nappalit? A család ott beszélget, ott filmez, és a gyerekekkel is ott játszik? Akkor hogyan oldja meg?

Leave a Reply