Bútorfelújítás? | Egyszerűen és könnyedén az Annie Sloan chalkpaint festékkel

Enikő blogbarátnőm, Nemiskacat nem is olyan régen nagy fába vágta a fejszéjét! Szerette volna, ha egy különleges festék, amivel egyszerűen és gyorsan megvalósítható egy bútorátalakítás (értem ezt, hogy alapozó réteg, csiszolás, stb NEM kell például) elérhető legyen Magyarországon is. Jó pár hónappal ezelőtt, megvalósult az álma, és elkezdte itthon forgalmazni az Annie Sloan Chalk Paintet, amit most már országszerte 4 helyen is megvásárolhattok. Enikő, hűen a blognevéhez azt bizonyítja be Nekünk workshopjain és facebook oldalán, hogy egy régi szekrény, vagy asztal, amiről lekopott a festék, viszonylag gyorsan, és főleg élvezetes módon újraéleszthető, trendivé varázsolható.

Ha Te is szereted az ilyen átalakulásokat, vagy netalántán készítettél már ilyet, akkor most érdemes a nemzetközi Annie Sloan játékra feltöltened az alkotásod, amit ide kattintva egyszerűen megtehetsz.

annie sloan chalk paint magyarország

A pályázók között értékes festékcsomagokat sorsolnak ki, illetve az alapító extravagáns hölgy egy eredeti grafikáját. Hashtageljétek a #madeitmyown kulcsszót, ha feltöltitek bútorátalakításotokat.

annie sloan chalk paint magyarországon

Ők is Annie Sloan chalk painttel készültek: (képek forrása)


1 Comment

  1. Névtelen
    szeptember 16, 2015 / 8:04 du.

    Sziasztok! Egy régi asztalt szeretnék én is kicsit felújítani. A családom minden női tagja örökölte ezt az asztalt a dédnagymamámtól kezdve! Az édesanyám nemrég adta nekem is, mivel nemsokára megházasodom :). A férjem ezt az asztalt szeretné megvenni: http://www.riodesign.hu/asztalok-szekek/power-uveges-etkezoasztal-malta-karszekkel Kicsit én is hajlok a dologra, mert jól illene a lakásba, csak nem akarom megszakítani a családi hagyományt! Szerintetek mit tegyek? Üdv, Maja

Leave a Reply