#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

A sokoldalú kőburkolat | Valódi palakő a falon

1 évvel ezelőtt bemutattam Nektek ezt az újító ultravékony palakő burkolatot, amit Slate-Litenak kereszteltek el. Ennek a kőburkolatnak sok különleges tulajdonsága van, ami szerintem a legizgalmasabb ezek közül, hogy hajlítható is. A technológia teszi ezt lehetővé, hogy az ultravékony kőréteget, ami egy rugalmas alapra dolgoznak rá, még ívesre hajlítani is lehet a burkolási munkák során, és egészen elképesztő módon, akár egy íves pillért is gyönyörűen lehet vele felburkolni. De kicsit visszatérve a lehetőségekhez, mai bejegyzésemben azt szeretném Nektek megmutatni, hogy milyen helyiségekben is használhatjátok ezt a szépséget.

kőburkolat a lakásban slatelite


Kezdem a kézenfekvő megoldással, nappaliban a tv fal mögé igazán szuper választás. Egy karakteres, sötét tónusú fal stílusossá teszi a nappalit, ha jó mennyiségben használjuk. A tv mögött azért is ideális választás, mert eltűntei a 'nagy fekete foltot', és minden további dekorációt pedig kiemel.  Nézzétek meg, ebben a videómban jól érzékelhető.A sötét alaptól nem kell félnünk, mert valamennyit ugyan sötétít, de megfelelően kialakított világítással, ezt remekül lehet ellensúlyozni. Ráadásul ez a szürke, enyhén csillogó felület minden élénk színt még ragyogóbbá tesz, és sokkal vagányabb, élettel telibb lesz az enteriőrünk, ha alapnak alkalmazzuk. 
 Ezt a tulajdonságát ebben a videómban figyelhetitek meg:
Szerintem jó választás hálószobába, vagy fiatalok szobájába is, mert kuckós hatása nyugtatóan hathat ránk. Itt is az az alapelv, hogy egy falat érdemes leburkolni vele, és válasszunk mellé a többi falra egy pasztell színt, ami a kedvencünk, az összhatásában egy modern enteriőrt teremthetünk meg ezzel a trükkel. Érdemes fehér bútorokkal berendezni ezután a szobát, ebből a videómból kiderül, hogy miért:A kőburkolatból sokféle szürkés, és ezenkívül barnás, meg vöröses árnyalat is elérhető, mindegyik valódi kő, nem színezett anyagról van szó. Itt tudtok érdeklődni róla.A felrakása egyébként nem túl bonyolult, egy sima, kiegyenlített felületre erős építési ragasztóval kerül fel, ha pedig kültérre alkalmazzátok, akkor egy rongy segítségével bele kell dörzsölni az impregnáló folyadékot.
Itt tudjátok megnézni, milyen jól néz ki kültéren is.

SHARE:

2 megjegyzés

  1. Kedves Anita ! A kedvenc dekorációs trükk a különleges falfestés..Gyönyörü...Köszönöm /

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sok ötletet lehet kapni a videókból. Szerinted ezek közül milyen lámpa lenne a legjobb választás magas szobába ahol két nagy ablak van? http://www.riodesign.hu/lampak-vilagitastechnika
    Zoé

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig