#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Mire jó egy kiürült italos palack?

Egy különleges vendégeskedésben volt részem pár nappal ezelőtt, amit szeretnék Veletek is megosztani. Meghívtak egy közös együttműködésre a cipőtervező REKAVAGO pop-up üzletébe, ahol eltöltöttünk néhány vidám órát, a tervezőpárossal együtt, hogy új életet adjunk néhány kiürült El Jimador üvegeknek. Nézzétek meg a végeredményt, 4 különböző módon hasznosítottuk újra a palackokat. Remélem inspirálóak lesznek számotokra, ha Ti is új életet adtok kiürült üvegeknek, feltétlen küldjétek el nekem!

újrahasznosítás el jimador csorba anitaAz eseményről egy kis beszámoló is készült, fogadjátok szeretettel:

Kreatív kirándulást tett a lakberendezés világába Vágó Réka és Merő Péter. A cipőtervező és ruhatervező trendi lakáskiegészítőket készített Csorba Anita enteriőr-stylist segítségével, felhasználva saját ötleteiket és pár darab kiürült tequilás üvegeket is. A három dizájner munkájának eredményeképp vagány lakáskellékek és még csajos buliba szánt italtartó is készült. 

újrahasznosítás el jimador csorba anita


Mindig izgalmas eredményre lehet számítani, ha néhány teljesen más területről érkező kreatív ember dönt az együttműködés mellett. Így volt ez legutóbb is, amikor a különleges cipőkről is ismert Vágó Réka, a rafinált megoldásokat kedvelő Merő Péter és az Inspirációk Lakberendezéshez blog írója, Csorba Anita állt össze néhány szórakoztató óra erejéig. „Igazán különleges terepgyakorlat volt ez, amiben találtam ismerős motívumokat is. Az üveg kimaszkolásához szükséges szalagot például én is használom a munkám során, de vicces volt, hogy most nem a kaptafán dolgoztam vele, hanem festéshez használtam. Anitának köszönhetően érdekes megoldásokat tanulhattunk, a magassarkú cipő italtartóként való felhasználása például legalább olyan szexi ötlet, mint amilyen a tequila maga. Abszolút látom ezt egy lánybúcsún” – mesélte Réka, aki Merő Péterrel együtt kalandozott a kreatív lakberendezés világában. 

1. gyertyatartó, adventi dísz
újrahasznosítás el jimador csorba anita „Néhány színes gömb, egy üveg, egy gyertya, és máris kész az ötletes asztali dísz, amivel egy kis színt vihetünk a szürke hétköznapokba. A szappantartónál pedig nagyon tetszett, ahogy az üveg eredeti dizájnja is érvényesül a kidomborodó jimadorral, és itt gyakorlatilag csak egy szappanadagolóra pumpára volt szükség, hogy olyan egyedi tárgyat készíthessünk, ami tuti nem jön szembe veled egy másik fürdőszobában. 


újrahasznosítás el jimador csorba anita


Kiderült, hogy egy üres tequilás üvegből néhány egyszerű praktikával látványos és vagány lakásdíszeket lehet készíteni” – kezdte a ruhatervező, aki a varrás mellett szívesen kísérletezik teljesen más technikákkal is. „Nagyon fontos, hogy nem feltétlen kellenek milliók ahhoz, hogy környezetünket saját stílusunkra formáljuk. 

 2. lánybúcsú ajándék

újrahasznosítás el jimador csorba anita


Előfordulhat, hogy egy-egy régi tárgy felújításával, szépen kivitelezett újragondolásával többet adunk a lakásunkhoz, mintha egy teljesen új darabot veszünk” – mutatott rá Csorba Anita. „Az üveg anyagát tekintve önmagában is inspiráló, egy italos palack pedig ezerféleképp felhasználható. A formát megőrizve lehet belőle gyertyatartó vagy szappantartó, de ha egy égősort csúsztatunk bele, akkora hangulatlámpaként is funkcionálhat”– magyarázta a tértervező szakember, aki a blogján és videós csatornáján mutat be kreatív ötleteket, ezzel inspirálva másokat az alkotás örömeinek átélésére. 


3. szappanadagoló

újrahasznosítás el jimador csorba anita


 Az el Jimador a mértékletes alkoholfogyasztás híve, fogyassza Ön is felelősséggel. 

újrahasznosítás el jimador csorba anita

További újrahasznosítási ötleteket is mutatok, itt találod őket
A kedvenceim:
-Villanykörtéből készíts vázát
-Maradék zsírkrétából ezt csináld!
-Van egy megmaradt fagyis dobozod?

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig