#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Powercube | Az újragondolt elosztó

Pár héttel ezelőtt egy különleges termékbemutatóról szóló levél landolt postaládámban, Nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hetente több tucat ilyen ajánlást és termékbemutató levelet kapok. Ha valami megragadja a fantáziámat, annak tényleg valamilyen módon kirívónak, ötletesnek, stílusosnak kell lenni. A POWERCUBE minden ilyen kritériumnak megfelel! Rögtön kértem s egy pár darabot tesztelésre, hogy megnézhessem ezeket s szépséges elosztókat közelebbről is.

Mielőtt bemutatnám Nektek ezeket a különleges kockákat, felteszek egy kérdést: tegye fel az a kezét, aki látott már valaha stílusos hosszabbítót? Talán egy-két kéz a magasba lendül, nem túl meggyőzően, ugyanis eddig a napig én is csak egyetlen egy olyan hosszabbítót láttam, ami jól nézett ki, de az nem volt elosztó is egyben...


Most már rátérek a lényegre: bemutatták nekem a Powercube elosztót, ami nem csak jól néz ki (hurrá!! nem fog a stúdió szobámban mindenhol az a ronda sorolt elosztó díszelegni többé), hanem olyan plusz funkciókat is beleálmodtak, amik rengeteg helyzetben megkönnyítik és praktikussá teszik a felhasználását. Megmutatom a három legkülönlegesebb oldalát.


1. A Powercube dugaljba csatlakoztatható verziója egy kis kocka, amibe egy dugvilla helyett, akár 4-et is bedughatunk egyszerre, sőt, ha usb-t szeretnénk csatlakoztatni, akkor a kocka 5. oldalán ezt is megtehetjük. Egyszerre tölthetjük a telefonunkat, ipadünket, világíthatunk az olvasólámpánkkal és még másik 3 tevékenységet is végezhetünk a közelben, amihez áramforrás szükségeltetik.


2. Igényeink szerint akár több powercube-ot sorolhatunk kedvünkre. Tehát amennyi csatlakozási pontra épp szükségünk van, annyit sorolhatunk ezekből a "kockákból" egymás után, egyszerűen egymásba illesztjük őket. Minden esetben igényeinkre szabhatjuk a kívánt csatlakozó aljzat mennyiséget, nem kell sok üres és hosszú, ronda elosztónak ott díszelegnie a szobánk közepén. Ráadásul van távirányítható verziója is van, amivel kontrollálhatjuk a ki-be kapcsolást messzebbről is.


3. Az öntapadó rögzítő elemmel olyan helyeken is rögzíthetjük, ahol egyébként problémás lenne. Gondolok itt például a számítógép asztalunk aljára, vagy a konyhaszigetre átvezetett áramforrásra, amit nem szeretnénk szem előtt, vagy a bútort átfúrva, süllyesztve. Csak fel kell ragasztani a fogadó szerkezetet, és az elosztót rá lehet pattintani, utána pedig oda forgatni, ahogy kézre esik.

4. És még egy apró, ám igen érdekes tényt is elárulok: a tápcsatlakozó fejek cserélhetőek a  rewirable típusú powercube-ban (angol szabvány is betehető), ami elsősorban a világjáróknak kedvez, de megmutatja ennek a terméknek a rugalmasságát, és igazodását a XXI. századhoz. Szerintem most már Ti sem csodálkoztok, hogy miért tetszett meg nekem a Powercube, igaz?Ha tetszett a termék, további információt itt találsz róla, itt pedig rendelhetsz powercube-ot magadnak.
Köszönöm a bemutatkozó anyagot Nórának!

SHARE:

6 megjegyzés

 1. Nagyon tetszik az ötlet! Vajon nálunk mikor lesz ilyen?

  VálaszTörlés
 2. Elvileg hamarosan itthon is kapható lesz!

  VálaszTörlés
 3. már több webáruház is forgalmazza :)

  VálaszTörlés
 4. ledes.hu itthon is forgalmazza

  VálaszTörlés
 5. WWW.POWERCUBE.HU A HIVATALOS WEBÁRUHÁZ

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig