#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Stencilek és stemplik | Kreatív technikák, amit érdemes megismerni

A Pagina Galéria egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, azóta figyelemmel kísérem a fiatal házaspár különleges elhivatottságát és lelkesedését a festősablonokkal való festés, és az ebben rejlő végtelen számú lehetőség felkutatása iránt. Andi és András ugyanis szeretné mindenkivel megismertetni és megszerettetni ezt a különleges és hamar elsajátítható kreatív technikát, a stencilezést. Rengeteg gyönyörű festősablon mintából válogathattok webshopjukban, és az általuk rendszeresen szervezett workshopokon könnyen el is sajátíthatjátok a sablonfestést. Ajánlom figyelmetekbe a közelgő karácsonyi workshopjaikat, ahol akár ajándéktárgyakat is gyárthatsz szerettednek. Tudásotokat azután végtelen sok felületen lehet kamatoztatni: karácsonyi csomagolópapírra, bútorra, textilre, dísztárgyakra és természetesen falra is festhettek stencillel.

Ha esetleg elakadtok, vagy kérdésetek van akkor arra is lehetőség van Náluk, hogy Budakeszin található műhelyükben, időpont egyeztetés után személyesen megválaszolják kérdéseiteket, így biztosak lehettek abban, hogy sikerül majd elsajátítani ennek a technikának a csínját-bínját. Mutatok néhány hangulatképet tanfolyamaikból.
Ha szeretnétek ezt az új kreatív technikát megismerni, akkor látogassátok meg facebook oldalukat, mert ott minden aktuális workshop időpontot is megtaláltok, és rábukkanhattok szuper akciókra, vagy villám nyereményjátékra is.


A stencileken kívül még egyedi pecséteket is gyártanak, az adventi zsebnaptárpecsét szerintem például zseniális ötlet, de rengeteg karácsonyi pecsétet is találsz náluk, vagy készíthetsz egyedi páros pecsétet is valakinek ajándékba.Ha szeretnél közelebbről megismerkedni e a Pagina Galéria munkásságával, látogasd meg weboldalukat: www.paginagaleria.hu
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig