#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Tudod mik a babaszoba trendek 2015-ben? 5+1 tipp a szupercool babaszobához | Hamarosan megnyitja kapuit a BabaMama Expo

November 13-án nyitja meg kapuit a BabaMama Expo a Papp László Sportarénában. Izgalmas programok várnak a látogatókra, többek között érdekes előadások, különleges nyereményjátékok, interaktív és zenés színhelyek a kicsiknek és nagyobbaknak, ingyenes tanácsadások... itt tudjátok megnézni a teljes programkínálatot. Rengeteg kiállító cég lesz, sok-sok a helyszínen igénybe vehető szolgáltatással, és hogy igazán felkészülten tudjatok menni, arra gondoltam segítek Nektek előre egy kicsit tájékozódni a legújabb babaszoba trendekben, hiszen ez egy jó lehetőség arra is, hogy ne kelljen több helyre menni a babaszoba bútorokat összevadászni, hanem egy helyen sok gyártó kínálatát meg tudjátok nézni. 

Nézzük meg, mik az idei 2015-ös babaszoba trendek!

babaszoba trendek 2015


Először azt gondolom érdemes visszatekintenünk a tavalyi évre, hogy miket is emeltem ki akkor, hogy a legstílusosabb gyerekszobát berendezhesd. Legyen kreatív falatok a babaszobában, érdemes intenzív színekkel dekorálni, alakítsatok ki kuckós részt (a 2014-es trendekről itt találjátok cikkemet). Ezek az ajánlások persze most is érvényesek, de kiegészíteném őket újabb, még izgalmasabb elemekkel.


1. Játsszatok a geometrikus mintákkal!

Nem csak a mamának, hanem a babának is bejön majd ez az új trend, hogy a geometrikus mintákat becsempésszük a babaszobába is. Megtehetjük ezt úgy, hogy karakteres szőnyeget teszünk be, vagy eltávolítható falmatricát, lényeg hogy érdekes mintákkal vidámmá varázsoljuk a teret. Ezek mellett a geometrikus formák mellett (főleg, ha fekete-fehér mintákban gondolkodtok) szuper jól mutatnak a cuki figurák, mesehősök. A babaszoba az a hely, ahol ér túlzásba esni! ;)

babaszoba trendek 2015

babaszoba trendek 2015

2. Bevállalósaknak: válassz merész tapétát!

Imádom alkalmazni a tapétát a lakberendezésben, szerintem annyira jól áll szinte minden térnek, ha egy-egy kiemelt falon valamilyen izgalmas, mintás tapéta megjelenik. A babaszobának is szuper karaktert ad, ha egyik falat letapétázzátok. Válasszatok geometrikus, vagy fekete-fehér mintás designer tapétát, mert azt nem fogjátok megunni, árban pedig nem sokkal drágább, mint a sima tapéta.

babaszoba trendek 2015

babaszoba trendek 2015

babaszoba trendek 2015


3. Válassz cuki bútorokat!

Egyre több gyártó jelenik meg "formás" termékekkel, nézzetek körbe a kiállításon ilyen szemmel is. Ha nem szeretnétek túl kommersz bútorokkal hazatérni, akkor ragaszkodjatok a formákhoz, de vigyázzatok: ilyenkor kötelező a natúr fa, fehér, vagy egyszínűre festett verzió, ha stílusosak szeretnétek maradni.

4. Állatos poszterekre fel!

babaszoba trendek 2015

Melyik csöppség nem imádja nézegetni az állatokat, és utánozni a hangjukat? Nem fogják megunni, ha a falra teszel fel állatos posztereket.

babaszoba trendek 2015

Extra Tipp: Vágj ki egy újságból bébi állatokat, ragaszd fel egy fehér papírra, és keretezd be. Képezz belőlük izgalmas csoportos kompozíciót!

5. tipp: Alkalmazz vidám és stílusos hangulatvilágítást.

Nézzétek csak mire gondolok...

babaszoba trendek 2015
 gömblámpasor
babaszoba trendek 2015
 formás cuki lámpa
babaszoba trendek 2015
 felhő lámpa, és egy kis DIY inspiráció hozzá.


Remélem, hogy segítettem Nektek a babaszoba megtervezésében, ha pont jókor jöttek a tippek, látogass el a kiállításra is, és gyűjts inspirációkat élőben.

képek forrása 1, 2, 3, 4, 5

Ha kreatív, saját készítésű dekorációs inspirációra vágysz, látogasd meg videós csatornámat, már több, mint 70 kreatív lakberendezési videóból inspirálódhatsz!


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig