#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív palack csomagolási ötletek | Inspirációk egy témára

Különleges felkérést kaptam a múlt héten. Jól tudjátok, hogy a kreatív projektek a szívem csücskei, persze, hogy igent mondtam! Azt kérték, hogy mutassak 4 különleges palack csomagolási ötletet, amivel még érdekesebbé, és személyre szabottabbá tehetünk egy ajándékot. A koncepció lényege az volt, hogy 2 hölgy ismerősünknek átadható csomagot, és kettő férfiasabb ajándékot készítsek el, így mindenki aszerint csomagolhatja be italos üvegét, hogy kinek adja ajándékba. Minden hozzávaló kreatívhobby boltokban beszerezhető, nézzétek meg a végeredményeket.

KREATíV palack csomagolásStyling, kreatív koncepció: Csorba Anita
fotók: Gubó Viki
Szöveg: RedLemonÖltöztesd úrnak az üveget!

KREATíV palack csomagolás

Apukádnak stílusos megoldás, ha a kedvenc italát egy ingujjba csomagolod. A felkarnál vágd le egy már nem használt ing ujját, a hosszát később pontosítsd. Szükséged lesz még egy színben illeszkedő gyereknyakkendőre. Bújtasd az ingujjba az üveget, kötözd rá a nyakkendőt – gumis darab esetén a kilátszó részeket masnival takarhatod el. Ha sokáig utaztatod az ajándékot, egy-két gombostűvel is rögzítheted a csomagolást, nehogy elcsússzon.


Karácsonyi pompa

KREATíV palack csomagolás

Dekor pomponok és átlátszóra száradó hobbi ragasztó segítségével is díszbe öltöztetheted az italt, amellyel barátnődnek vagy anyukádnak kedveskedhetsz. Húzz egy ragasztó csíkot az üvegre, és ültesd bele a kicsi, színes, puha labdákat. Az üveg aljától haladj felfelé, és 10-15 perc alatt el is készítheted a különleges csomagolást.


Joulupukki után szabadon

KREATíV palack csomagolás

Az „igazi” lappföldi Mikulást idézi a következő megoldás, amivel például a nagypapádnak szerezhetsz örömet. Ehhez szükséged lesz egy A4-es méretű, 2-3 mm vastag filc lapra, egy köteg mesefilcre és egy 2 cm átmérőjű fagolyóra. Képezz egy gúlát a filclapból, és ragasztópisztoly segítségével rögzítsd a szélét. Mérd rá az üvegedre, és vágd megfelelő hosszúságúra. Ragaszd bele a sapkába a mesefilcet, és ha fonott hajat szeretnél, készítsd el a copfokat. Végül helyezd az üvegre és az orrot gyurmaragasztóval vagy ragasztópisztollyal rögzítsd a helyére.


Laza elegancia
laza_elegancia

Az élet minden pillanatát élvező, belevaló nagynéniknek szuper ajándék lehet a finnek kedvenc vodkája, nyarat idéző, tengerész hangulatú csomagolásban. Végy színben passzoló, de különböző textúrájú ünnepi zsinórokat és tekerd körbe velük az üveged tetejét és alját. Még tovább fokozhatod az elegáns hatást, ha a palack nyakára került zsinegektől eltérő színű spárgából egy nyakláncot kreálsz.
A Finlandia a mértékletes alkoholfogyasztás híve, fogyaszd te is felelősséggel.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig