#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Neked mi a legnagyobb értéked? Keresem a közösségünk legnagyobb erősségét, segíts megtalálni

Év vége közeledtével nagyszerű lehetőségünk van egy kicsit befelé fordulni, értékelni az évünket, a helyünket a világban, és rendet rakni a belső "polcainkon". Ez egy nagyon fontos tennivaló, amit én mindenkinek javaslom, hogy ne hagyja ki, és végezze el, minden évben. Egy szuper kisfilmet hoztam, hogy ezt a folyamatot elindíthassátok belül, így lesz ideje akár kiforrni is az Ünnepek alatt, után. Szeretnélek egy játékra invitálni Titeket, aminek a nyereménye nem csak kézzel lesz fogható, hanem egy kicsit mindenki nyertes lesz, aki beszáll. Nézzétek meg ezt a másfél perces kisfilmet, és SZERINTEM máris nyertetek valamit, mégpedig egy igen fontos dolgot. A film megnézése után pedig nagyon szeretném, ha játszanátok a tárgy nyereményért is, így együtt azt is kiderítjük, mi a MI KREATÍV KÖZÖSSÉGÜNK a legnagyobb ereje.  Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a végeredmény!
Ha Te is szeretnéd tudni, annyit kell mindösszesen tenned, hogy írsz nekem egy emailt a videó megnézése után. Várom leveled, mindenkinek egyesével válaszolni fogok, előre is köszönöm, hogy részt vesztek ebben a felmérésben.


ötlettündér pályázat bonux inspiréciók


Most már Te is tudod, hogy mi a Te legnagyobb értéked, mint #ötlettündér, és ha ezt megosztod Velem, akkor még nyerhetsz is vele.
A nyeremény pedig nem más, mint 1 csomag, 40 mosásra elegendő Bonux Magnolia mosópor és 1 flakon, 42 mosásra elegendő Bonux folyékony mosószer színes ruhákhoz.

Ha szeretnél részt venni a játékban, az a dolgod, hogy megüzend Nekem emailben ( anita@inspirithome.hu ) azt az egy szót, ami a legnagyobb értéked. Az üzenet tárgya: Ötlettündér.
Az üzeneteket összesíteni is fogom, és közzéteszem névtelenül, amiből megláthatjuk, hogy a mi közösségünk, az INSPIRÁCIÓK LAKBERENDEZÉSHEZ tábora milyen értékekkel rendelkezik. Én bevallom őszintén nagyon kíváncsi vagyok, miket fogtok írni. Játékra fel!

A sorsolás december 30-án lesz, a nyertes nyereményét január első hetében postázzuk.

 
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig