#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

NEKED MI A LEGNAGYOBB ÉRTÉKED? - eredmény hirdetés

Tavaly év végén megkértelek Titeket, írjátok meg nekem, hogy MI A LEGNAGYOBB ÉRTÉKETEK... Egy inspiráló videót is megosztottam veletek #ötlettündérek hashtaggel, ami egy kicsit segíti a gondolataitok megindítását, áramlását a témában (ha nem láttad itt olvasd el és nézd meg), ezután nagyon sok megható email érkezett. Olyan pozitív érzéseket és gondolatokat küldtetek, ami igazán és mélyen megérintett engem, és borzasztóan hálás vagyok érte. A hihetetlen energiaözön elgondolkoztatott... Decemberben még kapásból azt válaszoltam rá, hogy a legnagyobb értékem a KREATIVITÁSOM... mi más, de most elbizonytalanodtam, és szeretnék elindulni egy úton, amit Ti sugalltok nekem.


Elküldött emailjeitekből a hívószavak...

Panni... segítőkészség
Enikő... akaraterő
Dia ... odaadás
Gabi ... őszinte odafigyelés
Tibor... nyugodtság
Tünde... kitartás

Nem tudok mindenkit felsorolni, de az hihetetlenül átjön, hogy milyen fantasztikus emberek vagytok, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy Ti tartoztok ide, az Inspirációk Lakberendezéshez táborához. Több olyan levél is érkezett, amiben nem csak egy szót küldtetek, hanem megosztottátok velem elét történeteteket, amit ezúton is külön köszönök. Egy valakit kiemelnék, mert különösen megérintett a legnagyobb értéke: Mónika is megosztotta velem lenyűgöző akaraterejét, nagy hatással volt rám.

Köszönöm Nektek, hogy képes vagyok az életetekre pozitív hatással lenni.  Ez egy olyan küldetés, amit előtérbe kell helyezzek és erős felelősség érzettel tölt el.  Ez az én legnagyobb értékem, most már tudom: az inspiráló erő. Hálás vagyok ezért Nektek, köszönöm, hogy rádöbbentettetek.

Ha Te még nem tudod, mi a legnagyobb értéked, nézd meg ezt a videót és gondolkozz el rajta. Játékon kívül írd meg nekem, nagyon örülnék neki. A játékot Farkas Viki nyerte, akinek a legnagyobb értéke a vidámsága, nyereménye 1 csomag, 40 mosásra elegendő Bonux Magnolia mosópor és 1 flakon, 42 mosásra elegendő Bonux folyékony mosószer színes ruhákhoz.. Gratulálok!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig