Pinterest inspirálta DIY ötlet | Valójában Müködik, vagy sem?

Imádom a Pinterestet, fent is vagyok rajta, itt tudjátok követni tábláimat, ha még több, valóban szép inspirációra vágytok. Két kedvencem van a magyarok közül, akik aktívak pinteresten, és érdemes őket is követni, ajánlom figyelmetekbe Kicsiház tábláit, Osvárt Judit gyűjteményeit. Legtöbbször már nem a google képkeresőjét használom, ha egy témában kutakodom, hanem a Pinteresten keresek, sokkal relevánsabb találatokat ad ki, illetve sokkal jobb minőségű képeket mutat meg. Viszont vannak rajta olyan felkapott kreatív ötletek is, amik nem működnek, fotón ugyanis nagyon könnyű csalni… Videóban viszont nem lehet, vagy legalább is, sokkal nehezebb. 😉 Ezért arra gondoltam, hogy indítok egy új videós sorozatot youtube csatornámon, ahol tesztelek jó, vagy jónak tűnő pinterest ötleteket. Első ilyen, ez a világító befőttesüveg volt, nézzétek meg, valóban jól mutat-e, világít-e, vagy sem. Ha van olyan ötlet, amit pinteresten találtatok, de nem próbáltátok még ki, és kíváncsiak vagytok működik-e, küldjétek el nekem, és kipróbálom.

Videós csatornámon minden héten 2 új videóval jelentkezem (ez már a 96. videóm!!!), iratkozz fel rá ide klikkelve, ha még nem tetted eddig, hogy nem maradj le az újdonságokról.

Az alábbi, foszforeszkáló befőttesüveget FromPankaWithLove alkotása inspirálta, nézzétek meg az eredeti blogebjegyzést és ötletet ide kattintva!

pinterest inspirálta kreatív ötlet
Fotó: FromPankaWithLove

 Indítsd el videómat, és derítsd ki, működik-e ez a kreatív ötlet:

4 Comments

 1. Szabóné Kis Edina
  január 19, 2016 / 11:11 de.

  Szia! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy esetleg ilyen festékkel, mennyezetre is meg lehetne csinálni a " csillagos égboltot"? Előre is köszönöm.

  • Tündérke
   február 7, 2016 / 10:22 de.

   Szia, igen, a letöbb festék jó erre! 🙂 Nekünk a villanykapcsolók vannak "csillagba zárva", vagyis körülfestve, csillag alakzatba. 🙂

 2. Andrea Brenner
  február 10, 2016 / 9:41 du.

  Lehet! 🙂

 3. Névtelen
  február 11, 2016 / 9:47 de.

  Igen 🙂

Leave a Reply