Szőnyegtrend 2016 | Top5 kedvenc szőnyegem a HeavenRugsnál

Pár nappal ezelőtt szó volt arról ebben a videómban, hogy mik a legfontosabb alapszabályok, amiket a szőnyegválasztásnál be kell tartsál. Ma egy olyan szőnyeg webáruházat mutatok be nektek, ahol szemrevaló darabok tömkelege arra vár, hogy leemeljük a virtuális polcról. Nézzetek velem körül ebben a szőnyegboltban, ahol 31.000 különböző szőnyeg között lehet válogatni, tényleg egyedülálló a szőnyegválasztékuk Magyarországon.

Kiválogattam a kedvenceimet, máris mutatom őket!

Szőnyegtrend 2016


no1. HELIX IVORY A videóban is említettem, hogy nekem személyes kedvenceim a gyapjú szőnyegek. Imádom azt is, ha a szőnyegnek van vastagsága és érdekes textúrája. Ennél a szőnyegnél mindkettő tulajdonság teljesül, ezért szerepel a toplistám élén. Ez a kötött mintás szőnyeg illik modern és klasszikus kanapékhoz is.

Szőnyegtrend 2016

Szőnyegtrend 2016

no2.  Ez az akvarell mintás szőnyeg lett a kiválasztottam, ami nekem a tenger hangulatát idézi, ezzel a természetet viszi be abba a nappaliba, vagy éppen ahová bekerül. Szürke / kék / fehér / méz alaphangulatú enteriőrben mutat szerintem a legjobban. Nagyon domináns szőnyeg, körültekintő tervezést igényel, ha ezt szeretnénk a nappalinkban látni.

Szőnyegtrend 2016

no3. RAPSHODY BERBER SHAGGY Ez a klasszikus minta évek óta nagy kedvencem. Ha hosszútávra választasz szőnyeget, ez egy nagyon jó választás. Világos enteriőrökben mutat a legjobban.

Szőnyegtrend 2016

  no4. A fekete-fehér szőnyegeket azért szeretem, mert simulékonyak, bármilyen élénk, vagy pasztell színnel kombinálhatod őket. Szintén olyan darab, amivel hosszútávra tervezhetsz.,

Szőnyegtrend 2016

no5. KASHQAI A végére hagytam ezt a patchwork jellegű szőnyeget, ami bár egy divat darab, szerintem nem lehet megunni. Néhány évvel ezelőtt jöttek be ezek a típusú szőnyegek Magyarországra is, én egy étkező berendezésénél meg is mutattam, milyen fantasztikusan mutat egy eklektikus enteriőrben (ide kattintva nézd meg ezt a videómat). Karakteres, de nem akar uralkodni a belső téren, nekem ezért jön be.

Szőnyegtrend 2016

Nézzetek körül Ti is ebben az egyedülálló szőnyeg webáruházban, és írjátok meg, melyik lett a Ti kedvencetek.

Leave a Reply