5 szuperkúl 2016-os konyhai trend | 2016 álomkonyhái

Körülnéztem a nemzetközi sajtóban, hogy mik azok a konyhai trendek, amik 2016-ban fognak hódítani. Örömmel jelentem, hogy csupa olyan újdonságra számíthattok a beszámolómban, ami praktikus! Ha saját szemeddel szeretnéd meglesni ezeket a trendeket, akkor látogass el a hamarosan megnyíló (2016. március 4-5-6) Konyhakiállításra a Budapesti Papp László Sportarénába. Cikkem végén játszhatsz is INGYENES BELÉPŐKÉRT, összesen 5 db párosbelépőt sorsolok ki!

5 szuperkúl 2016-os konyhai trend

Térjünk is rá a legizgalmasabb konyhai újdonságokra és divatra!

1. 2016-ban az egyszerűség eleganciája hódít: minden letisztult, kézreálló és praktikus! Az elegancia nem a díszítésben, hanem a minőségi anyagokban, a gondosan összeválogatott színpárokban és gyönyörű formatervezésben nyilvánul meg.

5 szuperkúl 2016-os konyhai trend

2. Icipici helyen is elfér? Igen! A konyha eszközök piacán nagy változások jelennek/jelentek már meg: nem csak szép külsejű edénykészletek, sütőformák közül válogathatunk, hanem arra is törekednek a gyártók, hogy “rakásolhatóak” legyenek ezek az eszközeink, így rengeteg helyet megspórolhatunk a tárolásnál. Ráadásul átláthatóbbak is, és könnyebben kezelhetőek: búcsút mondhatunk annak a szinte mindennapos tapasztalatunknak, hogy pont a leghátsó edényre van szükségünk a szekrény mélyéről. Bye-bye csörömpölve edénykiszedés. Helló multifunkciós darabok.

5 szuperkúl 2016-os konyhai trend

5 szuperkúl 2016-os konyhai trend

3.Minden, ami arany! Idén a metál kiegészítők erősödő jelenlétére számíthatsz. Vagyis ami tavaly és tavalyelőtt elkezdődött (ezüst, bronz, réz kiegészítők beszivárgása a konyhába), most fokozódik! Megjelenik az arany is a kiegészítőkön, természetesen csak elegáns és visszafogott formában. Egy kis fény, egy kis csillogás mindenkinek jól áll, a konyhánk sem lesz kivétel ez alól a szabály alól.

5 szuperkúl 2016-os konyhai trend

5 szuperkúl 2016-os konyhai trend

4. A terek egybefolynak, komplexé válnak. Igen. Teljesen egyesülnek, vége az amerikai konyha korszakának. Egyre több időt töltünk a konyhában, viszont egyre kevesebbet otthon. Ezért fontos, hogy ne különüljünk el családunktól, amikor éppen vacsorát készítünk.  A hatékony szagelszívóknak, és egyéb hasznos konyhai kiegészítőknek hála, nem kell órákat a takarítással foglalkoznunk egy-egy sütés-főzés után, így nem kell konyhaajtónkat sem bezárni. Kis- és nagylakás egyaránt jól jár ezzel a trenddel.

5 szuperkúl 2016-os konyhai trend

5. Még több textúra, az érzékszerveink kényeztetésére. Ha fokozni szeretnénk az “otthonosságot” konyhánkban, akkor több textúrát kell belevinnünk. Ezt megoldhatjuk akár egy szőnyeggel is, de a természetes felületekkel (kő, bambusz, tégla) is játékossá ás otthonossá varázsoljuk a teret. Vigyázni érdemes azonban a mennyiséggel, semmiképpen ne essünk túlzásba!

5 szuperkúl 2016-os konyhai trend
Felirat hozzáadása

5 szuperkúl 2016-os konyhai trend

5 szuperkúl 2016-os konyhai trend
Felirat hozzáadása

Eljött a játék ideje! Ha szeretnéd élőben is megnézni a legújabb konyhai trendeket, akkor látogass el a 2016-os Konyhakiállításra. Tedd próbára szerencsédet, játssz az 5 db páros belépőért a blogomon. A játékban való részvételhez klikk ide, a facebook oldalamon kell kommentelj ez alá a kép alá, összesen ennyi a dolgod.

Írd meg nekem, hogy a Te álomkonyhád milyen színű! Sok szerencsét! Ha pedig kilátogatsz a Konyhakiállításra, feltétlen keress meg, én is végig ott leszek az OTP Lakástakarék és OTP Pénzügyi Pont közös standján, ahol ingyenes lakberendezési tanácsokkal várom az előre regisztrált jelentkezőket. A regisztráció holnaptól érhető el a www.konyhakiallitas.hu weboldalon, ha szeretnél jönni hozzám, érdemes minél hamarabb regisztrálnod, mielőtt betelnek e helyek 😉

Sorsolás 2016. március 2-án kedden lesz, a játék március 1-jén éjfélkor zárul.

Leave a Reply