Felhívás! Küld el az alkotásodat és nyerj egy 100.000.-Ft-os utalványt

Szuper hírem van! Egy különleges játékra invitállak Titeket, ami több szempontból is inspiráló és izgalmas. Remélem kíváncsiak vagytok, én nagyon izgatott vagyok, annyit előre elárulok. 🙂

csorba anita felhívás

Arról van szó ugyanis, hogy az Everyday.me oldalon várják mindazok jelentkezését, akik szeretnék megosztani olyan kreatív alkotásukat, amit fillérekből állítottak elő. Talán emlékeztek még az inspiráló kisvideójukra (itt írtam róla), amit Elenával készítettek el, ő babákat kezdett el varrni, régi rongyokból, és nagyon nagy sikert aratott vele.

MOST RAJTAD A SOR! Oszd meg ezen a felületen alkotásod (regisztráció szükséges), és tied lehet egy 100.000.-Ft-os Tesco vásárlási utalvány, vagy fél évre elegendő Bonux termék.

Én azért jöttem különösen lázba, mert rengeteg videómban találtok ilyen filléres inspiráló kreatív ötletet, és kíváncsi vagyok, lesz-e olyan alkotás amit valamelyik videóm alapján készítettetek, és benevezitek erre a versenyre. Ha ezt teszitek, egy külön kis meglepetésben is részesültök, a kedvenc alkotásom készítőjét meghívom egy közös videózásra, azaz ha van kedve eljönni, és együtt forgatni velem egy kreatív videót, akkor azt megteheti. Az általam kiválasztott nyertes művét fogjuk elkészíteni a videómban. Ahhoz, hogy én is lássam a pályázatodat, ne csak ide klikkelve töltsd fel, hanem oszd meg instagramon, #otlettunder hashtaggel jelölve (ha nem vagy fent instagramon, akkor emailben is elküldheted nekem  anita(kukac)inspirithome.hu címemre Videózol velem címmel.

Nagyon várom inspiráló alkotásaitokat!

A játék 2016. február 16-án éjfélkor zárul.

Leave a Reply