#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Highlights of Hungary 2015 - Bekerült a Nagy DIY könyv is

Örömmel számolok be Nektek arról a könyves megjelenésről, ami nemrég kézzel foghatóvá vált, és talán már találkoztatok is vele a különböző könyvesboltok polcain. Nagyon izgalmas projektbe kaptam meghívást 20-ad magammal egyetemben. A nagy DIY könyvben ugyanis a hazai DIY bloggerek apraja-nagyja összegyűlt, és mindenki bedobott egy inspiráló kreatív ötletet a közösbe, majd kisütöttük -ezt a szerintem izgalmas és mindenképpen a piacon újdonságnak számító- színes, szagos könyvet. Itt találtok róla még több infót, a Boook kiadó oldalán.


A történet még nem ér véget ezzel, mert az a megtiszteltetés érte a "gyermekünket", hogy beválogatták az idei Highlight of Hungary vetélkedőre, ahol az év kreatív és szerethető termékei, alkotásai jönnek össze.

A könyvünkről a következő rövid, de velős leírás született az oldalon:Do it yourself! – olvassuk és halljuk újabban egyre többször és egyre több helyen. A „csináld magad!” mozgalom reneszánszát éli, de a hajtóerő már rég nem a szükség, hanem a szép tárgyak szeretete, az alkotás élvezete és az otthonszépítés öröme. A fúrógép és kalapács szerszámból az önmegvalósítás eszközévé vált, a tevékenység végeredménye pedig nem csak egy tárgy, hanem egy egyszeri és megismételhetetlen, készítőjére jellemző alkotás. Ennek a trendnek a fontosságát ismerte fel a Boook Kiadó, amikor DIY-véleményvezérek közreműködésével elkészítette „A nagy DIY könyv”-et. A 2015-ös szezon trendkönyvében 21 népszerű blog íróinak kreatív lakberendezési ötletei valósulnak meg lépésről lépésre leírva és illusztrálva. A csodálatos kivitelű kiadvány végigvezeti az olvasót az alkotás folyamatán, arra bátorítva, hogy ragadjon ecsetet, ollót, kalapácsot vagy fúrót, és hozzon létre valami saját, egyedi dolgot. A tippekkel, hasznos információkkal összeállított tartalom azoknak szól, akik nem a szokványos megoldások hívei, és akiknek az alkotás feltöltődést, kalandot, örömteli kihívást jelent. 

A projektben résztvevők listája: Alkotók: B. Tier Noémi (Kedvenc Otthon), Bánhidi Dóra (PandArte), Brandt Diána (Masni Dekoráció), Csorba Anita (Inspirációk), Dóczi Mercedes – Takács Anikó (Merci-Ancsa Dekor), Hajgató Sára (Botanika), Hujber-Nagy Aletta (hna design), Kollár Bori (Borarti for kids), Kópis Benedek (Ágy-Asztal-Tv), Krivarics Ditta (OtthonKommandó), Kukla Edina (KisFlanc), Neuvirth Judit – Födő Gábor (Vintage Bazaar), Nikoletti Petra (Térkultúra), Rácz Anikó (A napfény illata), Seufert-Szántó Orsolya (Borsabox), Széll Bálint (Nem mind lom), Szendrődi Enikő (Nemiskacat), Thuróczy Zoltán (Lakbear), Varga Judit (Juditu), Wein Krisztina (Napi szemtorna), Zai Viki (Dizain) Művészeti vezetés és grafikai terv: Földi Hajnal Fotó: Tóth Milán Styling: B. Tier Noémi Kiadja a BOOOK Kiadó Kft. Szerkesztő: B. Tier Noémi 

Ha tetszik A nagy DIY könyv, és úgy gondolod hogy támogatnád egy szavazattal, akkor itt tudod ezt megtenni. Minden szavazatot köszönünk szépen!


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig