#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Ingyenes lakberendezési tanácsadás 3 napon át | Konyhakiállítás 2016

Szuper hírem van mára! Mindenki, akinek személyes lakberendezési tanácsra van szüksége, most INGYENESEN JELENTKEZHET lakberendezési tanácsadásomra. 3 napon át, (2016. március 4-5-6) délelőtt 10- este 6 óráig folyamatosan lehet hozzám jönni (előregisztráció szükséges!!! itt tudtok rá regisztrálni) és együtt kitaláljuk a legjobb megoldást bármilyen tértervezési, vagy dekorációs problémátokra. Ritkán van ilyen alkalom, mindenképpen éljetek vele, ha szeretnétek konzultálni velem. Fontos, a regisztráción túl- hogy hozzatok fotókat (mobilon is tökéletes) illetve ha térszervezési kérdésetek van, akkor alaprajzot is.
Klein Kinga kolleganőmhöz is lehet jelentkezni, ő konyhaspecialista, szóval ha kifejezetten konyhatervezési kérdésetek van, vagy elakadtatok a tervezéssel, esetleg bizonytalanok vagytok, regisztráljatok Kingához, ezt is ide klikkelve tehetitek meg.

Ha pedig csak arra jártok, akkor is gyertek oda hozzám (az OTP Lakástakarék és az OTP Pénzügyi pont közös standján leszek), egy közös fotóra és lesz nálam egy inspirációs bödön is, abból is húzhattok majd ;)

Ingyenes lakberendezési tanácsadás 3 napon át


 Nézzétek meg videós felhívásomat, amiből még több minden kiderül. Siessetek a regisztrációval, nehogy lemaradjatok, nem lesz sorsolás, a regisztrálás sorrendjében fogynak el a helyek. ;)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig