Szép kertek | Ilyen 2016 álomkertje | Top 5 trend a kertben | Nyereményjáték Gardenexpo 2016

*************SORSOLTAM: A szerencsés nyertesek: Magas Ági, Blaschekné Csík Anita és Gerencsér Bianka lettek, GRATULÁLOK!****************

 Az utóbbi néhány napban már nem csak a naptáromban látom, hanem a bőrömön is érzem, hogy megérkezett a tavasz. 10-12 fok persze gyakran van télen is, de ahogy a levegőbe szippantunk, rögtön lehet tudni, hogy ez már nem a téli 12 fok. Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, nekem a csontomig hatol a jó érzés… Minden levegővételnél mosolygok magamban, és örülök a tavasznak! 🙂 Mai cikkemben beszámolok Nektek a legújabb kerti trendekről. Lesz itt szó bútorokról, színekről, anyagokról. Ha újdonságra vágysz olvasd el cikkemet, és látogass ki a hétvégén megnyíló GardenExpora, ahol magad is megnézheted, milyen egy stílusosan berendezett terasz és kert. A cikkem végén lesz nyereményjáték, családi jegyeket nyerhettek a 2016-os GardenExpo-ra, gyertek, játsszatok velem!

2016 Trend no1.
Központban a lazítás! Minden perc igazi ünnep, amit a kertben tölthetünk, ezt fogja a 2016-os kerti bútor trend is hangsúlyozni: gyere, ülj le és élvezd a pillanatot! Hangsúlyos és méretes relax fotelek, kényelmes függőágyak, pihenésre hívogató design bútorok, és letisztult környezet. Ez az, ami nekünk idén kell!

szép kertek Gardenexpo 2016

szép kertek Gardenexpo 2016

szép kertek Gardenexpo 2016

2016 Trend no2.
Elő a színekkel! Az idei év trend színei a pasztell rózsaszín és az égkék. Ezekhez a színekhez még merésznek sem kell lennünk, bármilyen mennyiségben alkalmazhatjuk kertünkben. Ha a vagányabb, élénkebb színekre vágytok, akkor se fogjátok vissza magatokat: idén a merészség is hódít, bátran használjatok harsány színeket a kertben.

szép kertek Gardenexpo 2016

szép kertek Gardenexpo 2016

szép kertek Gardenexpo 2016

2016 Trend no3.
Kárpitozva az igazi! Ami a kényelmet illeti, be kell vallani, tényleg a kárpitos bútorok azok, amikben a pihenés igazi feltöltődés. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően, egyre több márka áll elő kültérre való kárpittal, strapabíró és UV álló huzattal. Győzzetek válogatni!

szép kertek Gardenexpo 2016

szép kertek Gardenexpo 2016

szép kertek Gardenexpo 2016

2016 Trend no4.
Minden, ami világít! Sötétedés után a fő hangulati elem a kertünkben a világítás. Széles választékot kínálnak a gyártók, hangulatos kerti világítás terén, ám ami a legmeghökkentőbb trend 2016-ban, azok a világító virágok! Nem, nem olvastad félre! Menj el a GardenExpora és nézd meg saját szemeddel a fantasztikus fejlesztést, ahogy 500 növény kel életre a sötétben.Éjjeli kalandra fel!

szép kertek Gardenexpo 2016

szép kertek Gardenexpo 2016

szép kertek Gardenexpo 2016

2016 Trend no5.
Raklapok régi-új stílusban! Tudom, nem új keletű a raklap bútorok megjelenése a kertben, de még mindig divat. Ha viszont nem szeretnél barkácsolni, akkor már raklap jellegű kerti bútorokkal is találkozhatsz sok gyártónál, persze ezek sokkal profibbak a házi DIY verziónál, de a hangulatuk hasonló. Már várjátok a szezon nyitó kerti partit? 

szép kertek Gardenexpo 2016

szép kertek Gardenexpo 2016

szép kertek Gardenexpo 2016
Ha tetszett a cikk, csatlakozz Facebook oldalamhoz, és vegyél részt a nyereményjátékon.
3 db családi belépő kerül kisorsolásra a résztvevők között. 

Ha szeretnél játszani, annyi a dolgod, hogy

-írj egy megjegyzést ehhez a facebook posztomhoz, hogy neked melyik 2016-os kerti trend a legszimpatikusabb

-és ide klikkelve csatlakozol a GardenExpo FB oldalához.

Szerdán éjfélkor zárul a játék (2016.03.16.), csütörtököm sorsolok, hiszen pénteken már meg is nyitja kapuját a GardenExpo.

Sok szerencsét!

3 Comments

 1. John Smith
  március 14, 2016 / 8:27 de.

  Az égkék szín

 2. MagasÁgi
  március 15, 2016 / 3:14 du.

  Szia Anita! A raklapbútorokért én is régóta odáig vagyok, szerintem szuper, hogy mennyi mindent ki lehet belőlük hozni, ráadásul nem is egy költséges dolog! Én már elkészítettem a saját raklap-dohányzóasztalomat a nappalimba, de ha egyszer újra kertes házban fogok lakni, esélyes, hogy kerti bútorok is készülnek majd! Üdv: Ági 🙂

  • Anita Csorba
   március 18, 2016 / 8:14 de.

   Szia Ági! Te nyerted az egyik családi belépőt, a VIP pénztárban átveheted, a nevedre le lesz adva, a személyidet kell felmutasd. Jó nézelődést 🙂

Leave a Reply