#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

BLOGSZÜLINAP! | Ma 6 éves az inspiraciok.hu

Szentimentális hangulatba kerültem, nehéz szavakat találni, nagyon hálás vagyok Nektek, hogy olvastok, hogy inspiráltok és a sok pozitív energiát, amit küldtök nekem az éteren keresztül vissza tudom tükrözni rátok. Ez a legfontosabb mondanivalóm ma, most, amikor 6 éves lettem. Nélkületek ez egy fabatkát sem érne, köszönöm, hogy vagytok!Visszaolvasgattam az 1., 2., 3., 4., és 5. blogszülinapi bejegyzésemet, nagyon jó volt látni azt az utat, amit bejártam. Sok minden egészen felfoghatatlan, a 20 milliós oldalletöltés, a 160.000 facebook tag, 17.000 instagram követő, a youtubeon pont most pénteken lettünk 50.000-ren. Ezek a számok azt jelzik számomra, hogy szeretitek, amit csinálok, szeretitek inspirációimat, és az út, amin haladok, a jó irányba visz.

Kiskorom óta imádom az alkotás minden formáját, régen agyagoztam, aztán szénnel rajzoltam, majd olajjal festettem, most pedig videókban és blogbejegyzésekben adhatom át a kreatív alkotás szeretetét. Szenvedélyét! Az alkotófolyamat rengeteg tudást és tapasztalatot ad, de ezt neked, kedves olvasóm nem kell megmagyaráznom, hiszen itt vagy oldalamon. Ez az, ami engem éltet, amiért most a blogszülinapom napján nagyon hálás vagyok.

A blogsablonomat is szerettem volna megújítani, mint minden évben, de nehézségekbe ütköztem, úgyhogy egyelőre nem azt látjátok, ami szeretnék. De a nehézségek engem mindig előre visznek! ;) Dolgozom rajta, hamarosan megszépül a blogom és könnyebben tudtok majd keresni a több, mint 2500 inspiráció között. Ha van ötletetek azzal kapcsolatban, hogy milyen módon szeretnétek keresni oldalamon, milyen témák legyenek fókuszban, nagyon örülök visszajelzéseteknek. Írjátok meg!

Ilyenkor mindig készítek egy kis válogatást az elmúlt év legkedveltebb blogbejegyzéseiből, most sem lesz másképp, megmutatom melyik bejegyzéseimet szerettétek a legjobban.

A rendszerező trükköket imádjátok, ez egy örök sláger szerintem is, és is szeretem őket
--- 10 eszméletlen rendszerező trükk blogbejegyzésem
Ebben az évben már nem vállaltam személyes lakberendezési tervezést, egy kivétellel: egy konyhát alakítottunk át, a végeredményre nagyon sokan kíváncsiak voltatok
---Modern konyha | Lakberendezési munkám
Rend, rend, rend - ezt is mindenki szereti
---5 szuper tipp, amitől rend lesz otthonodban
Kis lakások sorozatomból ezt a bejegyzést kedveltétek legtöbben
---Kis lakás ötletes berendezése 
És sokan vannak közöttünk, akik szeretik az extra dolgokat
---5 vagány konyhai hátfal cikkem nagyon népszerű volt

Köszönöm Nektek az inspirációkat, továbbra se hagyjatok visszajelzés nélkül, instagramon #azeninspiraciom hashtaggel várom alkotásaitokat, snapchaten @csorbaanita néven küldhettek nekem fotót, és emailben is megtaláltok anita (kukac) inspirithome.hu a címem.

Sok tervem van erre az évre, szeretnék még több inspirációt adni nektek, remélem várjátok! Ha kívánságotok, ötletetek, kérésetek van, azt is várom szeretettel.

Szép kreatív napot! puszi, Anita
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig