Raklapból kerti bútor | Bárpult és Kerti pad egyben

Közeledik a foci EB, már csak picivel több, mint egy hónap van addig (no meg a suli végéig is 🙂 lassan az egész ország lázba jön. Arra gondoltam, vadonatúj videó sorozatomban raklapból fogok barkácsolni mindenfélét, ami egy kerti partinál jól jöhet, remélhetőleg sokszor fogunk ünnepelni az EB alatt 😉

A barkácsolás új terep nekem, még nem voltak a kezemben eddig barkács gépek, így hitelesen el tudom mondani, milyen nehéz elkészíteni, amiket kitaláltunk. Az első részben Diával egy kétfunkciós kerti bútort készítettünk, amit bárpultnak is és padnak is használhatsz. Nézd meg, és várjuk a kommentedet a videó alatt, hogy milyen nehéznek érezted Te ezt a projektet.

raklap bárpult inspiraciok.hu

Nézd meg videómat, minden kiderül belőle:

Raklapot 0-24es raklaptelepen szerezhetsz be könnyen, a legerősebb, legszebb az EUR raklap, változó, hogy mennyiért adják, én 2.000.-Ft-ért jutottam hozzá. Raklapemelőt is pont ennyiért vettem, a festékekkel, és egyéb segédeszközökkel együtt olyan 6-7 ezer forint lesz ennek a bárpultnak a költsége. A PPG Trilaknál találtam meg a tökéletes festéket, 3 in 1 kültéri lazúrfestékkel kezeltük a raklapot. Gyorsak voltunk, hamar megszáradt, és gyönyörű színe lett.

raklap bárpult inspiraciok.hu

1. lépés: a raklap megcsiszolása

raklap bárpult inspiraciok.hu

2. portalanítás után jöhet a festés

raklap bárpult inspiraciok.hu

3.  A raklapmagasítót ráerősítettünk a raklapra, és a tetejére felcsavaroztunk  két deszkát, ami a magasítóból vágtunk le.

raklap bárpult inspiraciok.hu

Íme padként…

És bárpultként!

RAKLAP BÚTOR

Köszönet a fotókért www.guboviki.hu

Leave a Reply