#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Hétköznapi hősnők | Egy inspiráló magyar business oldal

Szeretek inspirálódni üzleti és vállalkozás vezetési oldalról is, de ezt bevallom külföldi blogokról teszem. Nagy kedvencem Gary Vaynerchuck, rengetegszer meghallgatom tanácsait, youtube csatornája hihetetlenül motiváló számomra. Marie Forleo-t is ajánlom figyelmetekbe, ha szeretnétek fejleszteni magatokat, vállalkozásotokat, szuper interjúkat készít, és olyan témákat dolgoz fel, amik előre viszik az embert. 

Nagyon örültem, amikor Siklós Kata felkeresett, hogy szeretne egy interjút készíteni velem a blogjára, mégpedig azért, mert hasonló lelkesedést láttam benne, mint az előbb említett külföldi business csatornák vezetőiben, szorgalmat, alaposságot és azt, hogy szeretne valamit tenni értünk és egy jobb világért. 

Olvassátok szeretettel az interjúmat Hétköznapi Hősnők című blogján, azt gondolom, ha valaki blogol, vagy vállalkozást vezet, vagy egyszerűen csak szeretné álmai életét élni, talál benne hasznos dolgokat. Kata blogját pedig kövessétek, ha további inspirációra vágytok a témában, érdemes!

hétköznapi hősnők interjú
Felirat hozzáadása

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig