Mi az a Snapchat!? És miért érdemes használni?

A Snapchat egy új applikáció, amit nagyon, de nagyon szeretek használni mostanában. Bár a korosztályomból sokan a facebookkal sem kötöttek barátságot, ellenben bennem erős a vágy minden újdonság kipróbálására. Egyébként én nem találkoztam az elmúlt fél évben olyan tizen- vagy huszonévessel, aki ne használná ezt az  applikációt, és azt kell mondjam megértem! Persze közöttük is vannak olyanok, akik nem szeretik a facebookot, de ők már más okból hanyagolják ezt a remek közösségi felületet.

snapchat trükkök csorbaanita

Én mindig is imádtam kipróbálni az újdonságokat, és ez a Snapchat dolog már egyébként nem is annyira az, rengeteg külföldi híresség is használja, sőt, amerikában már hivatásos snapchat guruk is vannak 🙂 Személy szerint én követem például Arnold Schwarczenegger oldalát (Arnoldsnitzel néven találjátok), és többek közt követem Bri-t, a fantasztikus DesignLoveFest blog íróját, Chiaraferragnit, és még sok más hírességet, főleg bloggereket. Fantasztikus látni azt a kavalkádot, ami összeáll snapchat oldalukon, mintha kis mozaikokat rakosgatnánk egymás mellé, szórakoztató formában.

Aki nem ismerné az applikációt, mindenképpen javaslom letöltésre, teljesen ingyenes, és mit kapsz cserébe? Kis “sztorikat” amit összeállít a rendszer az elmúlt 24 órádból, azokból  fotókból és kis videókból, amiket az applikációval készítesz. Rengeteg kis matria létezik, amivel szinesítheted a történetedet, és ha ez még nem lenne elég, akkor jöhetnek a trükkök is, ebben a videómban megmutatom, én hogyan használom ki a lehetőségeket.

Ha van kedved, keress meg engem is Snapchaten CSORBAANITA  a felhasználónevem, egyébként mindenkit csak és kizárólag úgy tudsz megtalálni, hogy beírod a felhasználónevt, tehát hírfolyamot itt ne keress!

Remélem kedvet kaptatok hozzá, nézzétek meg és inspirálódjatok Snapchatről is!

Leave a Reply