#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Újdonság! Alkoss velem a PPG Trilak Kreatív Műhely Workshopján

Fantasztikus hírem van: a PPG TRILAK elindított egy Magyarországon egyedülálló kezdeményezést, egy 4 alkalmas Kreatív Műhely elnevezésű Workshopot. A május végén induló, és szombatonként megrendezésre kerülő tanfolyam sorozaton délelőtt a résztvevők megkapják a legfontosabb és legpraktikusabb szakmai alapokat a különböző festékekről és felhasználási módjaikról, délután pedig rögtön kamatoztathatják tudásukat, ugyanis műhelymunka lesz. Ezek a műhelymunkák tematikusak, én a KONYHA témát vezetem (május 28, szombat), de a többi szombaton is izgalmas téma van, IDE KLIKKELVE  kideríthetitek az összeset.Az egész napos kurzus során szakmai és gyakorlati tudást kaptok, élvezhetitek az alkotófolyamatot, és garantálom hogy rengeteg inspirációval térhettek haza. Jól telepakolom majd a "batyutokat" :)

A részvételi díj 17.000.-Ft./ workshop, amiből 10.000.-Ft levásárolható bármilyen PPG Trilak termékre. Még több információt itt találtok, és itt lehet REGISZTRÁLNI is. Egy workshopra összesen 20 hely van, ha szeretnétek jelentkezni, szerintem ne habozzatok sokáig. A helyszín is igen stílusos, ugyanis a Werk Akadémián kerül megrendezésre, ahol az enteriőr-stylist szakot vezetem. :) 

Ha jelentkeztetek, írjatok nekem emailt, hogy ha van extra kérdésetek, arra is tudjak majd válaszolni személyesen. Remélem találkozunk!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig