2016-os dekorációs trendek

Ebben az évben egyértelműen a pasztell színárnyalatok hódítanak! Amikor év elején a Pantone bejelentette az év színét (vagyis idén először az év két színét), akkor már sejteni lehetett, hogy a finom elegancia és az üdeség fog beköltözni elsőként a lakberendezési áruházak polcaira, majd az otthonunkba.

Én személy szerint beleszerettem a pasztell színekbe, örömmel használom őket különböző lakberendezési munkáim során, de teljesen leszoktatni magamat az élénk színekről nem tudom, és nem is fogom 😉 Jövőre úgyis újra trendi leszek 😀 Készítettem egy kisfilmet is a 2016-os dekorációs trendekről, amiben megmutatom, mekkora a különbség ha dekorálod otthonodat, vagy ha nem. Csak kedvcsinálónak!

Nézegessétek meg képválogatásomat is, és inspirálódás után irány a nappali egy nem dekorált szeglete, csinosítgatásra fel!

2016 dekorációs trend

2016 dekorációs trend

2016 dekorációs trend

2016 dekorációs trend

2016 dekorációs trend

2016 dekorációs trend

A végére hagytam a kedvencemet, amikor a pasztell színek az élénk, intenzív színekkel vannak kombinálva… ez valami csodás szerintem!

2016 dekorációs trend

képek forrása

Szeretnéd tudni mik az idei év trendjei? És hogy hogyan érdemes dekorálni? Nézd meg sorozatom 9. részét!Az előző részeket itt találod: https://www.youtube.com/playlist?list=PL58FHs49PgGUC2cRzcBujjAheHaSKc_tS ► Ha még véletlenül nem iratkoztál fel csatornámra, itt megteheted: http://bit.ly/1CSZVB3SNAPCHATEN itt találsz: https://www.snapchat.com/add/csorbaanita♡ Videós csatornám főtámogatója a kika: http://www.kika.hu♡ Kamera: Sony Alpha 7s: http://bit.ly/1Iqo9qJObjektív: Vario-Tessar T*16-35 http://bit.ly/1ItGDSM♡ TALÁLKOZZUNK ITT IS:► MÁSIK YOUTUBE  csatornám (kreatív ötletek,vlog, kihívások): http://bit.ly/1EdZkvc♡ BLOG: http://www.inspiraciok.hu► FACEBOOK: http://facebook.com/inspiraciok♡  INSTAGRAM: @csorbaanita► SNAPCHAT: @csorbaanita► HÍRLEVÉL: http://www.inspiraciok.hu/2014/01/ira…► PINTEREST: https://www.pinterest.com/csorbaanita/► EMAIL: anita@inspirithome.huVárom leveleiteket is! Címem: Budapest, 1701, Postafiók 105.♡ Már angolul is megnézhetsz: http://bit.ly/1hppT9uTeremts szívből otthont!Most találkozol először velem?Csorba Anita vagyok, tértervező, lakberendező, a kreatív és vidám élet rajongója és népszerűsítője. Aki velem tart ezen az úton, az nem csak szebb környezetben fog élni, hanem boldogabb, kreatívabb mindennapjai lesznek, én legalább is mindent megteszek, hogy így legyen!#lakberendezes #dekoracio #dekoraciostrend #inspiracioklakberendezéshez #csorbaanita #kikamagyarorszag #dekoraciok #hogyan #hogyanvalassz

Leave a Reply