Hurrá, itt a nyári szünet! Programajánló 1. rész

Nekünk arról szól a nyári szünet, hogy igyekszünk a gyermekeimmel minél több érdekes helyre eljutni (főleg a közelben, és autóval 1 nap alatt bejárható helyeken), és minél több érdekes és izgalmas kihívást teljesíteni. Egyik kedvencünk az 5 fagyizó kihívás: vagyis a nyári szünet alatt, minimum ennyi fagyizóba (lehetőleg, minden évben újakba) elmenni és fagyit enni. Arra gondoltam, megosztom veletek, miket szoktunk csinálni, és inspirállak Titeket is kreatív és érdekes programok megszervezésére, természetesen várok is cserébe valamit: kérlek ajánljatok Ti is nekem gyerekekkel eltölthető izgalmas programlehetőségeket. A videóm alá is kommentelhettek, és ide is a blogbejegyzés alá, nagyon örülök  minden hozzászólásnak!

programajánló nyáriszünet

Indítsd el videómat:

Ha nem akarsz lemaradni a következő részről (minden hétfőn fog felkerülni új programajánló), iratkozz fel youtube csatornámra ide klikkelve!

►Találkozzunk Facebookon: www.facebook.com/inspiraciokYoutube-on: http://bit.ly/1CSZVB3Snapchaten  @csorbaanitaInstagramon @csorbaanita Pinteresten: http://bit.do/inspiraciokpinterestHírlevelemre itt iratkozhatsz fel: http://bit.do/inspiraciokhirlevel

Leave a Reply