#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Projekt munkatársat keresünk | Van kedved velem dolgozni?

****Lezárult a jelentkezés, 2016. augusztus 2-án, köszönöm mindenkinek, aki jelentkezett, hamarosan válaszolok!****
Hamarosan saját stúdióba költözünk (lesz róla videós beszámoló, ahogy felújítjuk és kialakítjuk, sok-sok tippel-trükkel természetesen :)), hogy még izgalmasabb videókat és fotós/blogos anyagokat készíthessünk Nektek. Elkészült személyes referencia oldalam is, a csorbaanita.hu, amin láthatjátok, hogy mennyi kreatív projektben ügyködünk már kis csapatommal. Ez a blog és a hozzátartozó facebook oldal az első szerelem gyerekem, de most már vannak testvérei ;)  Imádom a munkám, és szeretném egyre jobban és jobban csinálni, ehhez pedig szuper kollégákra is szükségem van.

álláslehetőség


Szeptembertől keresünk egy új csapattagot, ha illik rád a leírás, és lenne kedved velünk dolgozni, akkor ne habozz, írj nekem!


-elvárások: jó informatikai készség, pörgős munkavégzés, több szálon futó feladatok végzése, proaktivitás, jó csapatmunka, határidők tartása, excel ismerete, okostelefonos applikációk ismerete, rugalmasság

-precizitást igénylő munkakör, főleg szervezési és Facebook oldalkezelési feladatokkal

-teljes munkaidős állás, hosszútávra tervezünk, munkavégzés helye XIX. kerület

Életrajzodat és motivációs leveledet (fizetési igény meghagyásával) küld el: anita@csorbaanita.hu  

Ha régebb óta követed blogomat, akkor írd meg -Mióta ismered oldalam? Mi volt neked a leginspirálóbb bejegyzésem/videóm?


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig