Mire jó egy kiürült palack? | Az üveg második élete

Szeretem azokat a felkéréseket, amik újrahasznosításra buzdítanak. Tudom, hogy nagyon sokan Ti is várjátok azokat az inspirációimat, amiket otthoni alapanyagokból el lehet készíteni, és nem kell feltétlen elmenni egy kreatív hobbi boltba a hozzávalókért. Ma bejegyzésemben egy Fütyülős palacknak adok egy második esélyt, hogy ennek a szép üvegformának ne kelljen a kukában, vagy az üveg visszaváltóban végeznie.

ÚJRAHASZNOSíTÁS FÜTYÜLŐS PALACK LÁMPA

A folyamat szinte pofonegyszerű volt, a címkeleáztatásával kezdtem. Szerencsére a könnyen lejövő címkék osztályába sorolható palackkal volt dolgom, nem kellett bevetni az olaj+sütőpor keverékes trükköt, egyszerűen meleg vízzel és mosogatószivaccsal eltávolítottam. Utána fogtam egy ledes karácsonyi égősort, és szépen, szisztematikusan beletuszkoltam az üvegbe, az elemes részét pedig egy ragasztó szalaggal rögzítettem az üveg nyakán. A harmadik lépés a mini lámpabura dekorálása volt, amit én ragasztópisztoly és gombok találkoztatásával oldottam meg, de ez az a pont, ahol szárnyaljon a fantáziátok! Végül a kész lámpaburát erős ragasztóval rögzítettem az üvegem tetején.

ÚJRAHASZNOSíTÁS FÜTYÜLŐS PALACK LÁMPA

Kész is lett a kis lámpácskám, ami azóta is az éjjeli szekrényemen díszeleg, és gyönyörű hangulatfényt ad sötétedés után. Ha elkészítitek a Ti verziótokat, akkor feltétlen küldjétek el nekem, instagramon #azeninspiraciom hashtaget használjátok, vagy FB oldalamra töltsétek fel.

Ha ennek az üveglámpának egy férfiasabb verziójára is kíváncsiak vagytok, nézzétek meg NemMindLom oldalán mi lett belőle.

ÚJRAHASZNOSíTÁS FÜTYÜLŐS PALACK LÁMPA

Szép kreatív napot!

Leave a Reply