#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Szeretnél jó entreriőrstylist lenni? | Nyíltnap a WERK Akadémián találkozzunk!

Tavaly egy nagyon izgalmas felkérést kaptam: vezessem a Werk Akadémia enteriőrstylist szakát. Egy ilyen megtisztelő felkérést meghatottan és nagy örömmel el is vállaltam, és imádom. Most, 1 évvel később, már tapasztalattal a hátam mögött megalkottam a leginspirálóbb órarendet is, ami reményeim szerint minden hallgatónak sok örömöt és sikert fog hozni.

Mi az, hogy enteriőrstyling? Én azt gondolom egy jó enteriőrstylist tud stílusokban gondolkozni, összhangot teremteni, legyen szó fotózásról, lakberendezésről, vagy videózásról.Az egy éves képzés során a hallgatók megtanulnak alaprajzot olvasni, rajzolni, kalandoznak a lakberendezési stílusok között, design történelmet tanulnak, megtudják hogyan kell egy sikeres személyes márkát építeni, jelen lenni a közösségi felületeket, és hogyan kell összerakni egy lakberendezési munkát a kezdetektől a bemutatásig. Egyszuszra leírtam, ilyen gyorsan fog eltelni az 1 év nálunk, amit iskolai bizonyítvánnyal jutalmazunk, azaz Werk Pass-t kap mindenki, aki sikeresen elvégzi. Rengeteg gyakorlati óra van, jobbnál-jobb lehetőség szakmai kapcsolat építésre, a tavalyi hallgatók közül is 5-en a szakmában dolgoznak már.
A tanári gárda meg egyszerűen fantasztikus, nagyon sok neves szakmabeli belsőépítész. lakberendező, enteriőrstylist jön el, és megosztja velünk tudását.

Ha közelebbről érdekel téged, olvasd el ide klikkelve az iskola honlapján a szak részletes leírását, holnap pedig gyere el a nyílt napra, válaszolok minden kérdésedre.
Találkozzunk 2016. szeptember 6-án 18 órakor a Werk Akadémián!

A szemeszter szeptember 19-én indul, még lehet csatlakozni a kalandos és tanulságos utazáshoz.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig