#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Pályázat | Teszteld ingyenesen az infravörös fűtést

Korábbi cikkemben beszámoltam már egy Magyarországon újdonságnak számító fűtési technológiáról, az elektromos infrapanelekről. Ennek a fűtésnek több előnye is van a hagyományos radiátoros fűtéssel szemben, erről ide kattintva olvashattok. 

infravörös képfűtés heat4all

Akit érdekel ez a különleges képfűtés, most lehetősége van egy pályázat keretében ingyen tesztelni, 1 hónapon keresztül. Szerintem egy jó lehetőség arra, hogy ha tetszik a design, és a műszaki megoldás, de fenntartásotok van beruházni egy ilyen újdonságba, most tesztelhetitek vásárlás előtt.

infravörös képfűtés heat4all


Nemsokára én is megosztom tapasztalataimat a fűtéssel kapcsolatban, mert az új stúdiómba is ezek az infravörös képfűtések lettek felszerelve.

Ha szeretnétek kipróbálni, nincs más dolgotok, mint 2016. október 21-én 16.00 óráig beküldeni a pályázatotokat.
A pályázati kiírást itt találjátok, olvassátok el!

Ennek a fűtésnek szerintem az az egyik lagnagyobb előnye, hogy nem takargatni való dolog, hanem egy dekorációs eleme az otthonunknak. Mutatok még inspirációkat, hogy  mennyire jól tud kinézni, nézzétek csak...

Ha érdekel, hogy nálam milyen fotó került fel rá, akkor iratkozz fel instagram oldalamra mert ott fogom először megmutatni.


infravörös képfűtés heat4all

infravörös képfűtés heat4all

infravörös képfűtés heat4all

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig