Újrahasznosított anyagból nyílászáró? | Környezettudatosság már itt is lehetséges

-->

Az elmúlt hónapokban több kis szakmai mini sorozatot írtam annak érdekében, hogy ne csak szép, hanem tartós és műszakilag is megfelelő legyen az otthona annak, aki lakásfelújításon, vagy építkezésen töri a fejét. Ez a két dolog ugyanis kart karba öltve működik, egyik sincs meg jól a másik nélkül, és mivel építészmérnökként is végeztem, figyelemmel kísérem a tértervezésnek ezt az oldalát is, és remélem, hogy ebben a témában is egy kis inspirációt tudok Nektek nyújtani.

INOUTIC NYÍLÁSZÁRÓ

Nyílászárós mini sorozatom utolsó részeként beszámolok Nektek egy műszaki újdonságról, ami véleményem szerint egy nagy előrelépés nem csak a környezettudatos egyéneknek, hanem az egész világnak.

ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGBÓL NYÍLÁSZÁRÓ

Az ökológiai zöld lábnyomról szerintem mindenki hallott, aki pedig egyszer is hallott róla, az biztos vagyok benne, hogy nem felejti el, és ki több, ki kevesebb tudatossággal beépíti saját ökolábnyom méretének csökkentését a mindennapi gyakorlatába.

Legyen szó szelektív szemétgyűjtésről, víztakarékosságról, vagy arról, hogy igyekszel környezetbarát anyagokat használni, egyaránt fontos a világ szempontjából.

ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGBÓL NYÍLÁSZÁRÓ

Nagyon megörültem, amikor meghallottam az Inoutic nyílászáró újdonságáról, amit a legnagyobb részében újrahasznosított PVC-ből állítanak elő. Világosan mutatja, hogy a világ gyártói egyre több területen is egyre inkább magukénak érzik ezt a felelősségteljes gondolkodásmódot, amivel egyéni szinten is könnyebben tudjuk a környezettudatos célunkat valóra váltani.

Az EcoPowerCore keverék anyag strapabíró, fokozottan szilárd, kiválóan hőszigetel, és teljes mértékben megfelel a környezettudatos anyagfelhasználás elvárásainak. Az újrahasznosított PVC granulátumból készült anyag akár hússzor is feldolgozható úgy, hogy minősége nem változik az ismételt felhasználással. Egy átlagos ablak technológiai élettartama pedig akár 50 évre is tehető, ha megfelelően van karbantartva. 

ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGBÓL NYÍLÁSZÁRÓ

 Az újrafelhasznált anyagból készült profilok nemcsak környezetkímélők és hosszú életűek, de az Inoutic fejlesztéseinek köszönhetően hibátlan másai a hagyományos PVC-ből készült modelleknek. Az EcoPowerCore nyílászárókkal tehát úgy járulhatunk hozzá környezetünk védelméhez, hogy közben exkluzív megjelenést biztosíthatunk otthonunknak.

ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGBÓL NYÍLÁSZÁRÓ

Ha nyílászáró csere előtt állsz, a korábbi cikkeimet is javaslom elolvasásra:

-Miért dönts műanyag vagy éppen a fa nyílászáró mellett?

-Milyen erkélyajtót vegyek?

-A legmenőbb budapesti városi stílus, a LOFT nyílászárói 

Leave a Reply