A 10 legjobb filléres babaszoba dekoráció – Nyerj páros belépőt a baba mama expo -ra!

Ha van gyermeked,
akkor biztosan foglalkoztál már azzal, hogy hogyan rendezd be szobáját igazán
stílusosan.Ha még várandós vagy, akkor csak
sejted, ha már megszületett szemed fénye, akkor pedig gyanítom, hogy tudod, nem
is olyan egyszerű feladat ez. Most pénteken nyitja meg kapuit a BabaMama Expo,
ahol minden babaszobai dolgot egy helyen beszerezhetsz, hiszen a több száz ingyenes program mellett, összesereglik a babaszoba bútorgyártók és babaszobai kiegészítőkkel foglalkozó cégek apraja-nagyja is. Ha
még nincsenek meg a bútoraid, egyértelmű, hogy ott a helyed, hiszen rengeteg
gyártó, forgalmazó kínálatát átböngészheted, akár meg is veheted, nem kell 626
helyre elmenned, hogy megtaláld álmaid babaszoba berendezését. Mai cikkemmel
pedig abban szeretnélek segíteni, hogy ha a bútorokat beszerezted, milyen
kreatív és filléres dekorációkkal varázsolhatod igazán egyedivé, és személyre
szabottá kicsinyed szobáját, ahol igazi élmény lesz vele lenni. Olvasd el a
10-es toplistámat, amivel stílusos lesz a gyerekszobád!

A CIKK VÉGÉN 5 DB PÁROS BELÉPŐT NYERHETSZ!

gyerekszoba ötletek

1. Családi kézlenyomat csoportkép.

 Kezdjük a sort egy nagyon izgalmas, és örök emléknek szolgáló képpel, amit bár egyszerűnek látszik, nem annyira az elkészíteni. Ezt csak azért írom meg őszintén, mert ha nem sikerül elsőre (nyugodjatok meg, nem fog) akkor se adjátok fel, a második-harmadik nyomat már tökéletes lesz. Garantálom, hogy amikor majd 80 évesen ezt nézegetitek a kandalló mellől, nagyon sok örömöt fog okozni Nektek, szóval feltétlen készítsétek el. Használjátok a kedvenc színeiteket, mindenképpen akrilfestéket alkalmazzatok, mert a tempera színe megváltozik az évek során.

gyerekszoba ötletek

gyerekszoba ötletek

 

2. Fonálkép a kedvenc állatotokról. 

Egy ilyen fonalképet egyáltalán nem bonyolult elkészíteni, ha nem tudsz szögelni,akkor parafatáblát használj alapnak, ha tudsz, akkor pedig egy szép fatáblát. A parafát érdemes lefesteni, ha nem szereted a megjelenését. A figurád körvonalát kell kiszögelni, 1-2 cm-es közökkel, majd egy vékonyabb fonallal elkezdheted 'kisatírozni' a mintát: tekergeted össze-vissza. A legjobb szerintem a hímzőfonal, azzal nagyon szép lesz a végeredmény.

gyerekszoba ötletek

 

3. Pöttyökre fel!

Lehet szó fehér, fekete, arany, kék vagy éppen hupilila pöttyökről, az eredmény hatásos lesz, stílusos és trendi. Az egészhez összesen öntapadós fóliára van szükséged a kiválasztott színben, és egy kisebb átmérőjű pohárra. Rajzold meg a köröket, vágd ki és ragaszd fel egy darab falra a gyerekszobában. Imádni fogod!  

gyerekszoba ötletek

gyerekszoba ötletek  

4. Fényfüzér dekoráció

A Karácsony közeledtével nem nehéz beszerezni elemes, vagy hagyományos izzósorokat, aminek hatását utána egész évben élvezhetjük. Télen remek hangulatot csinál a szobánkban, nyáron pedig bulis lesz tőle az enteriőrünk. Tehetitek falra, fényképek köré, vagy akár a szoba közepére, egy baldachinba szőve.

gyerekszoba ötletek

 5. Plüss hinta

Minden gyerekszoba kötelező eleme a plüssállat. A plüss állatokat pedig nem feltétlen kell egy kupacban tárolni, használjátok ki adottságaikat ezzel a dekorációs ötlettel: készítsetek nekik egy darab faágból, és pár méter kötélből (barkácsboltba kaphatóak, különböző vastagságban, méterre) dekoratív hintát. Ez egy ultracuki filléres dekoráció, megkapja tőlem az 5 csillagot!

gyerekszoba ötletek

gyerekszoba ötletek  

6. Készíts faágas monogramot

A betűdekorációk nagy kedvenceim, rengetegszer mutattam már inspiráló példákat Nektek. Készítettem is már világító betűt ebben a videómban, de ez a verzió egy egyszerűbb, és legalább olyan vonzó a végeredmény. Karton alap, ragasztópisztoly és faágak a hozzávalói. Szinte semmibe sem kerül, teljesen egyénre szabható, és bármekkora méretben elkészítheted. Egyértelmű, hogy itt a helye a kedvenceim között!

gyerekszoba ötletek

gyerekszoba ötletek

7. Törj a hegycsúcsok tetejére

A tavalyi babaszoba trendes beszámolómban vagány tapétákat mutattam be, most ennek az olcsóbb verziója kerül bele válogatásomba. Egy vödör festéssel, néhány óra ráfordítással hatalmas változásokat lehet elérni. A hegycsúcsos festés az idei trend...

gyerekszoba ötletek

-->

Ennek a verziónak az elkészítését ebben a videómban megleshetitek.

-->

8. Gigantikus deszka csíkok

Ebben az évben komoly barátságba kerültem a raklapokkal, lécekkel, deszkákkal. Ezt a gigantikus csíkos falat is valószínűleg raklap lécekből készíteném el, persze így is fantasztikusan mutat. A raklapos verziója illik a válogatásomba, mert jóval pénztárca barátabb. Ha szeretnél egy természetközeli gyerekszobát, készítsd el ezt a szobadekorációt.

gyerekszoba ötletek 

   

-->

9. Emlékek dekoratív tárhelye

Imádom azokat a dekorációkat, amik egyben szép emlékeket is ébresztenek. A kézlenyomatos kép után ez a jegy gyűjtős fali dekoráció a kedvencem. Ha még várandós vagy, akkor is elkészítheted és a falra teheted a csinos tartódobozt, mert akkor már az első képeslapokat, karácsonyi üdvözlő kártyákat is ide gyűjtheted csemetédnek. Nagy kincs lesz ez 10-20 év múlva! Ha barátnődnek fog születni gyermeke, készítsd el ajándékba neki.

gyermekszoba ötletek

gyerekszoba ötletek

-->

10.  Csillagok, csillagok!

Sosem elég a csillagokból, és megunni is szinte lehetetlen őket! Szerezz be egy csillag ledes fényfüggönyt, egy másfél méteres vastagabb filcből, vagy bélés anyagból varrj fölé egy felhő formát, és kész is vagy a varázslatos, világító csillagos égbolttal.

gyerekszoba ötletek

Remélem, hogy tetszett válogatásom, írd meg melyik volt ezekből a kedvenced. Ha további inspirációra vágysz, feltétlen látogass ki a BabaMama Expora, november 18 és 20 között. JÁTÉK! Kommentelj ez alá a kép alá FACEBOOK oldalamon, hogy melyik volt a kedvenc dekorációs ötleted a fenti 10-ből, és csütörtökön a kommentelők között kisorsolok 5 db páros belépőt. Játékra fel! A játék 2016. november 17-én, délben zárul, délután sorolok is.

Leave a Reply