#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Fekete péntekre hangolva...

Most pénteken jön a sokak által várva várt BLACK FRIDAY, azaz a fekete péntek, amikor rengeteg olyan kedvezményre vadászhatunk, amik egy évben csak egyszer adódnak.
Az emag minden évben külön erre a napra hónapokon keresztül készül, így nem meglepő, hogy idén is bejelentette: a legnagyszabásúbb kereskedelmi akcióját tervezi november 25-ére. Ezen az egy napon nagyszerű kedvezményekkel juthattok hozzá bizonyos termékeikhez, a teljes akciós termékportfólió pedig több, mint 450.000 termékből fog állni. Azt gondolom, ez már annyira széles palettát jelent, hogy ha keresel valamit, akkor nagy valószínűséggel meg is fogod találni. Idén az eMAG kifejlesztette a  Fizetés 1 kattintással funkciót is a mobilalkalmazására, hogy egyszerűbbé és probléma mentesebbé tegyék a vásárlást. Kiválogattam 5 terméket a kínálatukból, amit-titokban csak Nektek megsúgom- érdemes lesz figyelnetek ;)
Ha gyermeked van, és gondolkozol azon, hogy egy xbox one-nal leped meg, akkor őt nagyon érdemes figyeld majd...


Ha új telefonra vágysz, megsúgom, ez az Iphone 5s, nagyon jó áron lesz...
Érdemes szétnézned a kis háztartási gépek között, vess egy pillantást ennek a szuper kis kávéfőzőnek az árára pénteken...

Ez egy 7 kg -os Bosch mosógép, ilyen olcsón szerintem még nem láttad, amennyibe november 25-én fog kerülni...


Végül, de nem utolsó sorba, ha egy egyszerű, kompakt kis laptopra vágysz, akkor pedig őt figyeld majd...

Remélem, hogy meghoztam kedvetek egy kis böngészéshez, most biztosan érdemes alaposan körülnézni, és megtalálni a rátok váró kincseket!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig