#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Karácsonyi ajándékötletek 10 részes interaktív sorozat

Talán felfedeztétek már, de ha nem most még időben szólok, hogy minden pénteken interaktív, élő videóval jelentkezem a facebookon. Minden adásba karácsonyi ajándékötleteket hozok, amiket velem együtt megvalósíthattok. Az összes részt utólag is eléred ide kattintva, de javaslom, csatlakozz facebook oldalamhoz, mert élőben a tuti :)

Inspirációk Stúdió
Inspirációk Stúdió


A mai részben ledes égősorokat öltöztettem fel, és a végén pedig egy motiváló feliratos vászonképet készítettem. Ha tetszett videóm, jelezd nekem egy lájkkal :)


Inspirációk Stúdió
Rengeteg egyéb változás is történt velem az elmúlt időszakban, például, hogy készül stúdióm! Ma került fel a youtube csatornámra a 3. része az OMG - Súdióm lesz sorozatomnak, lessétek meg honnan indultam, és most hol tartok.

Erről az egész átalakulásról is fogok beszámolót készíteni nemsokára, és mindent elmesélek a tervezéstől kezdve a beszerzési helyeimen át, az utolsó dekor helyére kerüléséig bezárólag.Nagyon kimerítőek ezek a napjaim mostanság, de nap, mint nap új erőre kapok általatok, hogy látom, szeretitek és inspirálónak találjátok videóimat. Remélem elnézitek nekem, hogy mostanában itt kevésbé aktívan jelentkeztem ... Szép hétvégét Nektek, de aztán legyen kreatív! :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig