#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Bemutatom a FIÓK Papírboltot és a KÖNYVEMET 😍

December 21-én 17 órától lesz az Inspirációs Naplómnak a hivatalos könyvbemutatója.
Szeretettel várlak Titeket erre az eseményre (facebook esemény és több infó itt), nagyon örülnék, ha eljönnétek, és beszélgethetnénk együtt a napló különböző oldalai köré font témákban. A helyszín, egy kis különleges gyöngyszem, a FIÓK Papírbolt, ami telis-tele van különleges ceruzákkal, filcekkel, noteszokkal, határidő naplókkal.

Mint egy kincsvadász, úgy éreztem magam, amikor először körbenéztem.  Gondolj egy tárgyra! Bálnás gémkapocs? VAN! Magnókazetta mintájú notesz? VAN! Sharpie filctoll 24 különböző színben? VAN!


A papírbolt fő célja, az általános, egy papírbolttól elvárható alapkínálat mellett, hogy felkutassa és Magyarországon elérhetővé tegye olyan márkák kínálatát, amiket a papírírószer rajongók igazán értékelnek.
nuuna notesz

Kaphatóak Náluk a NUUNA noteszek, amit elég egyszer a kezedbe venned, és garantáltan beleszeretsz. Ezek a füzetek német design tárgyak, teljesen síkra nyithatóak, a puha bőrborításuk rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható.  Svéd, halványan pöttyözött Munken papírt tartalmaznak,nem lehet szavakkal igazán leírni, kezedbe kell vedd. Engem egy hologramos szélű NUUNA füzet vett le a lábamról, aminek gumis összefogóján telefontartó is van.

nuuna notesz


További szuper dolgokat találhattok weboldalukon, nézzetek körbe!

Remélem szerdán találkozzunk a Fiókban, gyere el, beszélgessünk, és ha szeretnéd, az Inspirációs Naplódat is örömmel dedikálom. 

A Fiókban már megvásárolhatod az Naplót is, ha még nincs belőle neked.

nuuna notesz

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig