#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Álomszobagyár | Átalakítottam Dorka szobáját

Régen imádtam a szobaátalakításos tévé műsorokat, volt amit még VHS kazettára is felvettem és csodálattal többször  is megnéztem, hogy alaposan tudjam tanulmányozni. Amikor tavaly 1 nap alatt átvarázsoltuk Kármen szobáját, fantasztikus érzés volt. Valahogy nem tudatosult, hogy ez pont olyan műsor, mint amit kislány koromban néztem, de amikor tegnap előtt írt Kármen Instagramon egy posztot, hogy pont ma egy évvel ezelőtt kapta meg az álomszobáját tőlem, akkor nagyon elérzékenyültem, és a gondolatfoszlányokból előbukkant ez az emlék is. Decemberben elkészíthettem Álomszobagyár sorozatom következő részét, aminek főszereplője Dorka volt.

szoba átalakítás


Úgy emlékszem vissza erre a napra, mint egy varázslatra: megjelenünk a helyszínen, bevetjük magunkat, hatalmas forgatag alakul ki körülöttünk, és estére pedig leszáll a csend és készen van az Álomszoba.

Fogadjátok szeretettel ezt a videót, amit erről a napról készítettünk, köszönöm a lehetőséget Dorka szüleinek, Dorkának, és a munkát az egész csapatomnak!

Az első részben megnézhetitek a kiindulási állapotot:A második részben pedig lelepleződik a végeredmény:Ha tetszett a videó, iratkozzatok fel csatornámra ide kattintva, ezzel segítitek, hogy még több ilyen műsort készíthessek.
Facebook közösségemhez is érdemes csatlakozni, a friss napi kreatív inspirációkért, itt találjátok.
Hírlevelemben emailben hetente kétszer küldjük ki a legújabb blogposztokat és videókat, illetve találsz egy 5%-os kupont is az Inspirációs Naplómhoz. Hírlevelemre itt iratkozhatsz fel.
Ha nem tudod mi az az Inspirációs Napló, akkor klikk ide, érdemes megnézni.
Instagramon pedig itt találtok, sok izgalmas egyedi tartalmat találtok oldalamon.
A Kreatív főzés szerelmeseinek pedig ajánlom figyelmébe Gasztro csatornámat, ahova kreatív konyhai trükkös videóim kerülnek fel.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig