#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Megújult a Lederland mintaboltja

Évek óta kapcsolatban vagyok a Lederland bútoráruházzal, ami elsősorban a magas minőségű ülőgarnitúrák, azon belül is a Natuzzi márka képviseletére specializálódott.


Nemrégiben ellátogattam hozzájuk a Max Cityben található üzletükbe, ami -örömmel jelentem Nektek- megnagyobbodott, és kicsinosodott. Több, mint 23-25 féle exkluzív ülőalkalmatosságot nézhetünk meg élőben, és tesztelhetjük kényelmességüket.A megnagyobbodott üzletben még több kanapét és fotelt bemutatnak, mint előtte, az egészen klasszikus formavilágtól kezdve, a különlegesebb chesterfield hatású kanapékon át, a modern, letisztult darabokig bezárólag. Egy közös van a különböző formavilágú kanapékban: a tökéletes kényelem. Az olasz cég ugyanis ezt tűzte zászlajára majdnem 60 évvel ezelőtt: megalkotni a tökéletesen kényelmes ülőgarnitúrákat. És valóban, ha beleülsz bármelyik termékükbe, nem akarsz kiszállni, ezt teszteltem személyesen.


 Két kedvencem volt, az egyik ez a gigantikus méretű csíkos fotel lábtartóval. Hatalmas méretei egyből levettek a lábamról :) Ez a fekete-fehér szépség egyébként pont nem Natuzzi márkájú, hisz a Lederland foglalkozik más márkák képviseletével is.  A másik ez a variálható, enyhén ívelt, kék 3 személyes szövet kanapé, ami Natuzzi, és letisztult vonalvezetése mellett, praktikus és roppant kényelmes.

lederland


A magyarországi Lederland üzlet már 21 éve foglalkozik a magas minőségű bőr kanapék, fotelek viszonteladásával, több, mint 1000 variációból lehet kiválasztani azt, amelyik a legtökéletesebb számotokra, és nem csak rendelésre lehet vásárolni, hanem készletről is. Amit még érdemes kihangsúlyoznom, hogy a cég nevétől eltérően, nem csak bőr kanapékat találtok náluk, hanem széles szövetkínálattal is meg lehet rendelni szinte az összes modellt.


Facebook oldalukon az aktuális újdonságokat is megtaláljátok, érdemes csekkolni. Ha kanapé vásárlás előtt álltok, és valami különlegeset szeretnétek, akkor irány a Lederland, nézzetek náluk körül.


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig